cariera

Posibilitatea de a avansa in cariera

Atunci cand te afli la inceput de drum cu munca si nu stii exact unde vei ajunge in urmatorii cativa ani, ai face bine sa te gandesti ca viitorul poate sa iti rezerve si altceva mai bun decat postul pe care te afli si lucrezi in momentul de fata. Peste tot ar exista posibilitatea de a face un salt in cariera si de a avansa pe un post mult mai inalt decat cel pe care te afli acum, insa este nevoie de munca, de daruire si de vointa si ambitie.

Nu este greu sa depasesti stadiul in care te afli si sa treci mai departe. Trebuie doar sa-ti doresti cu adevarat, sa fii pasionat si sa iubesti ceea ce faci. Trebuie sa dai dovada de ambitie si sa iesi in evidenta prin ceea ce faci tu pe departamentul in care te afli. Determinarea si nervii tari, dar si organizarea si ambitia te vor duce departe. Trebuie sa stii sa te afirmi si sa iti sustii parerile sus sii tare, dar si sa stii cum sa colaborezi cu oamenii, cum sa comunici cu ei si sa ai si abilitati de implicare in activitati aparte, dar si sa te bucuri de functia pe care o ai si sa fii dedicat.

Mai trebuie sa iti duci sarcinile la bun sfarsit intr-un timp dedicat acestui lucru, respectand deadline-uri si programe de munca. Eventual, poti sta si peste program daca iti doresti sa termini intr-o anumita zi ceva, insa nu ar trebui in nici un caz sa fii mereu pe langa persoanele mai inalte in functie pentru a le aproba mereu. Trebuie sa fii independent, serios, muncitor si sa vii mereu cu idei bune si de calitate. Tu, cel din pozitia actuala, trebuie sa te arati interesat de o pozitie mai inalta, dar mai presus de toate, trebuie sa arati ca meriti si ajungi acolo si ca ai abilitatile de care este nevoie pentru asta.

Articole create 411

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus