plastic road

PlasticRoad va atrage alte proiecte ecologiceIn ciuda faptului ca proiectul este inca doar pe hartie, compania este foarte pozitiva cu privire la perspectivele lor de viitor. Compania sustine ca drumurile de plastic vor avea un potential foarte mare si vor introduce o multime de alte inovatii, cum ar fi drumurile incalzite sau suprafetele ultra-silentioase. Rotterdam din Olanda este renumit deoarece sprijina initiativele de dezvoltare durabila, iar oficialii orasului si-au aratat deja interesul pentru punerea in aplicare a proiectului PlasticRoad.

PlasticRoad este un proiect „verde” sustinut si efectuat in Olanda. Olanda va fi prima tara care va avea parte de drumuri ecologice, acestea nefiind construite din asfalt ca pana acum, ci urmand a fi realizate din sticle de plastic bine comprimate. Nu este deloc rea aceasta initiativa si se spera la urmarea asemenea actiune si in alte tari din Europa sau de peste hotar. Acum, speram ca acest proiect sa dea roade si chiar sa se implementeze cel putin in Olanda, daca nu si in alte zone ale Europei.

Insa, cel putin pana cand aceste idei vor fi aplicate acolo de unde au aparut, in Romania cel putin se spera la niste drumuri bune si autrostrazi functionale. La noi in tara se viseaza deocamdata la ideea ca strazile si soselele comunale sa arate bine si sa poate fi circulate, daramite a se visa la si mai mult de atat. Nu stim ce sa spunem de initiativa PlasticRoad decat ca este de bun augur si suna foarte bine, desi nu stim exact cum anume se vor construi drumuri din plastic reciclat si cum vor rezista acestea la circulatia intensa.

Pe langa faptul ca exista acest proiect in curs de derulare in Olanda, pe langa acesta se doresc a fi implementate si alte asemenea proiecte prietenoase cu mediul, care sa ajute la punerea in aplicare a viziunii eco ce ne impresoara in ultima vreme din ce in ce mai mult.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *