pictura pe numere pictorul fericit

Cu totii trebuie sa ne mentinem activi cu diverse hobby-uri si activitati pentru a ne pastra echilibrul fizic, psihic si emotional. O activitate care este extrem de benefica pentru a scapa de stres, dar care este si productiva, este pictura. Poate ti-ai tot repetat de-a lungul vietii ca tu n-ai pic de talent, ca la fel cum altii au doua picioare stangi la dansat, asa ai tu doua maini stangi la creat. Ei bine, situatia se poate schimba, iar Pictorul Fericit iti va demonstra asta. Nu trebuie sa ai talent ca sa realizezi un tablou demn de expus in casa ta. Alegand o pictura pe numere, vei observa cat de usor capata viata si-ti va fi greu sa te mai opresti.

Despre pictura pe numere

Pictura pe numere se aseamana cu acele carti de colorat pentru adulti, numai ca aici trebuie sa tii cont de numere. Fiecare spatiu ce se afla pe schita imprimata pe panza are un numar, iar tu trebuie sa le completezi cu vopselurile corespondente, ce au numere pe capace. Intr-un astfel de kit regasesti panza pe sasiu, acel cadru din lemn, set de 3 pensule de dimensiuni diferite si vopselurile. Pe cutie regasesti mock-up-ul picturii, adica imaginea tabloului final. Citeste alte informatii aici despre pictura pe numere.

Regasesti pe site o varietate de categorii dintre care sa alegi tablourile favorite. Ai categorii precum peisaje, animale, pasari, orase, cladiri, religioase, pentru el/ea, modele din 2021 si reproduceri dupa tablouri celebre. De asemenea, se pot gasi chiar si picturi pe numere pentru copii, ce au o dificultate mai mica.

Totul pentru pictorii iscusiti

Daca ai talent si vrei sa il fructifici, sa explorezi mai mult si sa-ti testezi limitele, atunci magazinul online de pictura Pictorul Fericit te asteapta cu toate materialele de pictura necesare ca sa creezi tablouri unice.

Poti regasi accesorii precum panze profesionale din in sau bumbac, seturi de pensule, set de cutite, seturi de culori de ulei, acrilice, vinilice, guase sau tempera, palete, sevalete din lemn de fag sau aluminiu, solutii pentru pregatirea si finisarea tabloului, pentru curatare si multe altele. Daca ti-ai dori sa pictezi in natura, alege un sevalet reglabil din aluminiu, care este usor de transportat. Astfel vei sta drept si confortabil in timp ce te lasi inspirat de frumusetea naturii, asezand pe panza culorile minunate.

Pentru a descoperi toate articolele de pictura acceseaza www.pictorulfericit.ro.

Contact:

0754459540

Str Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, Romania

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *