disney

De-a lungul timpului, studiourile Disney ne-au oferit numeroase personaje pe care le iubim si pe care am dori sa le vedem in desene si in filme din nou si din nou. Daca noi, cei adulti, suntem atat de indragostiti de aceste caractere si nume celebre, atunci ce se mai poate spune despre cei mici care au deja eroi favoriti din revistele, cartile si filmele Disney? Cum sa nu prefere juniorii sa aiba drept invitati la petrecerile lor de zile de nastere mai multe personaje Disney care sa ii incante si sa ii amuze?

Disney – o lume a copilariei

Stiai de exemplu ca „Frumoasa si Bestia” este denumit in mod frecvent drept cel mai grozav film de animatie din toate timpurile? Disney este faimos pentru ca ne-a oferit inca de la lansare productii de animatie memorabile. Ne amintim cu placere cum urmaream asa ceva cand eram copii iar cei mici fac acelasi lucru in ziua de azi. Toate filmele si desenele anterioare celor de azi erau bazate pe basme si povesti. Acest lucru s-a schimbat insa cu timpul, de vreme ce aceleasi povestiri din copilarie nu aveau cum sa satisfaca si generatia tanara.

Astfel s-au inventat alte personaje de desene animate si de filme de animatie, ba chiar de carti pentru copii, care au dat lovitura in lumea juniorilor. In ziua de azi, avem de unde alege atat eroi pozitivi, cat si eroi negativi pe care sa-i iubim si pe care sa-i urmarim cu interes de fiecare data cand apar la televizor sau in carti si reviste. Walt Disney a fost foarte atent legat de ceea ce avea sa fie portretizat sub forma noilor personaje animate, deoarece stia ca filmele sale vor lasa o impresie foarte mare asupra mintilor tinere. Care sunt aceste personaje Disney atat de iubite de cei mici?

Aladdin

Acest personaj care aparent este un hot de pe strazile Arabiei, ajunge in cele din urma sa salveze printesa si sa obtina viata la care tanjea inca de mic. Si totusi, ne place de Aladdin pentru ca fura mancare din bazare pentru el si o imparte cu alti copii infometati. Este ambitios si viseaza ca va deveni un adevarat print. Pana la urma gaseste un duh intr-o lampa fermecata si ajunge sa se insoare cu printesa, devenind si el la randul lui de vita nobila.

De ce se afla printre favoritii copiilor ca personaj Disney? Asta se intampla pentru ca are incredere in el si este un baiat amabil, chiar daca fura de la altii. Cu toate acestea, el nu intentioneaza sa faca vreun rau si chiar ajuta cu ce poate pe cei la fel ca el. Ajunge sa elibereze un duh fermecat folosindu-se de ultima sa dorinta. Ce nu poate sa iti placa la acest personaj Disney?

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *