pasiuni fotopasiuni foto

Sunt pasionata de fotografie si mereu mi-a placut sa fac cele mai frumoase si speciale fotografii pentru diverse proiecte si pentru diferite reviste. Nu va spun ca atunci cand eram mica, aveam doar un mic telefon care abia avea o camera cu putini MP, dar nu conta. Am reusit sa fac poze frumoase chiar si asa. Nu a durat mult pana mi-am luat o camera foto mica digitala si apoi una si mai mare si semi-profesionala.

Am reusit din primii mei bani sa imi iau camera cea mica si faceam poze peste tot unde puteam. La majorate, la petreceri, la nunti, ba chiar si la evenimente mai putin vesele (inmormamtari) ma gaseai cu apartul in mana si prinzand din zbor tot ceea ce se putea mai special. Am reusit sa fac portrete super de copii, de oameni mai in varsta si de familie, in alb-negru, in sepia, dar mai ales color.

Cele color imi plac mai mult cand vine vorba despre evidentierea naturii, a peisajelor frumoase din jur si a tonurilor de culoare care nu se pot reda altfel decat prin pictura si televizor. Pozele alb-negru imi plac in special pentru surprinderea de cadre frumoasa de tip portret cu oameni care exprima ceva, dar si cu obiecte (de tip natura statica), dar si in miscare.

Aceasta pasiune a mea m-a dus pana acolo pana am  reusit sa expun mai multe fotografii in cadrul unor expozitii frumoase si speciale la mine in zona (Iasi). m colaborat cu reviste studentesti pe vremea cand eram studenta, am trimis poze la ziare in sectiunile lor speciale, dar am si participat la concursuri de fotografie care se desfasurau pe mai mult de 2 zile, obiectivul nostru fiind sa surprindem cele mai reusite si originale foto pe anumite teme.

Dintre toate cate le-am facut, mi-a placut cel mai mult atunci cand am participat la un concurs de foto cu tema „Iarna” si am iesit pe locul 2, recompensa pentru asta fiind mai multe carti si DVD-uri, care imi plac enorm.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *