pasi cariera
pasi cariera

Daca esti in cautare de un nou job care sa te reprezinte mai bine si sa fie mult mai flexibil decat cel anterior, ar fi bine sa evidentiezi calitatile tale si experienta de munca anterioara care te poate ajuta sa avansezi si sa fii remarcat de angajatori. Este importanta de asemenea si prezenta ta in social media.

Binenteles, ai postat sute de poze de sarbatori pe pagina de Facevook si ti sau scurs ochii asupra minunatelor poze cu atatea frumuseti de pe Pinterest, insa ce faci pentru a face din prezenta ta online sa iasa in devidenta intr-un mod benefic pentru potentialii angajatori? Fa-ti putin timp sa investesti ceva energie in social media. Asigura-te ca pagina ta de FB este privata si gandeste-te mai bine la initierea altei pagini care sa te reprezinte mai bine din punct de vedere profesional.

Poti da de asemenea twitturi pe Twitter si sa postezi poze relevante pe Pinterest. Actualizeaza-ti profilul de pe LinkedIn astfel incat toate informatiile despre tine sa fie actuale si poti lua chiar in considerare si initierea unui blog sau a unor postari pe blog daca ai deja asa ceva astfel incat potentialii angajatori sa isi dea seama cum esti tu de fapt si ce cauti de la un loc de munca, dar si ceea ce le poti oferi.

Fii strategic in cautarile tale. Hai sa recunoastem: Nimanui nu-i place sa isi caute de munca. Intr-un efort de a mai scurta procesul acesta, multi dintre cei care isi cauta de munca fac greseala de a aplica pentru aproape toate joburile din industrie, fie ca sunt calificati pentru asta, fie ca nu. Ceea ce se intampla de fapt este faptul ca iti face procesul decautare de munca mult mai greu si mai lung decat ti-ai dori. Asadar, axeaza-te doar pe ceea ce te pricepi si pe ceea ce iti doresti de la un loc de munca.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *