Barbat

BarbatA fost o data considerat ca partea stanga a creierului este asociat cu abilitatea analitica si coerenta a unui om, desi acum aceasta teorie a fost demascata. Acest articol consista din exercitii ale partii stangi al creierului, care sunt cunoscute pentru imbunatatirea abilitatii logice si de gandire a unui om. Desi conceptul este acum considerat sa nu fie decat un mit, aceste activitati cu siguranta se vor dovedi a fi eficace in stimularea performantei creierului in diferite modalitati.

Este absolut adevarat ca anumite functii ale creierului se intampla intr-o partea sau cealalta a creierului. Limbajul tinde sa fie in stanga, atentia mai mult in dreapta. Dar oamenii nu tind sa aiba o retea mai puternica in partea stanga sau dreapta a creierului. Pare sa fie determinat mai mult de conexiune de conexiune.

A fost o notiune generala ca atunci cand cineva era numit stangaci de creier, gandirea acelei persoane era destul de rationala, pe cealalta parte, un dreptaci de creier este un ganditor mai creativ ce neaga logica si urmareste excentricitatea. Cu toate acestea, acum aceste titluri ale creierului a fost limitat la perceptia unei persoane inspre trasaturile acesteia, nimic mai mult decat atat. Potrivit cercetarilor realizate la Universitatea din Utah, este acum deschis ca nimic nu este stiut despre oamenii ce folosesc partea dreapta sau stanga a creierului. Trasaturile nu sunt in nici un mod conectate cu o anumita parte de folosire a creierului. De fapt, adevarul este ca ambele parti ale creierului au o contributie egala la majoritatea activitatilor tehnice si creative.

Exercitiile, fie ca sunt ele fizice sau psihice in natura, au fost intotdeauna un ajutor pentru cresterea productivitatii creierului. Adevarul este ca aceste activitati vor ajuta la stimularea acestui organ si ii va oferi fuga de realitate de care are nevoie pentru a scapa de rutina zilnica.

De Admin