parfum

Parfumul pe care il alegi din magazin sau de pe site-urile online te defineste si te transpune intr-o stare de bine, de aceea parfumurile pe care le primim de la altii sunt saunu pe placul nostru, pentru ca ne reprezinta sau nu. Pentru a reinvia pasiunea si dragostea si pentru a te simti din nou bine si increzatoare in tine, poti alege unul dintre urmatoarele parfumuri unice si senzuale pentru femei.

Beauty de la Calvin Klein 

Aest prafum pentru femei induce o stare de sofisticat cu cantitatea ideala de senzualitate. Un mix perfect de note florale (iasomie si crin), citrice si note lemnoase cu seminte de ambra, te vor face sa intri intr-o lume magica si sa te simti bine chiar daca ziua ti-a fost data peste cap. Un asemenea parfum te poate face sa te simti frumoasa si unica, increzatoare in fortele tale si mereu constienta de puterea ta interioara.

Marry Me de la Lanvin

Acesta este un parfum pentru femei care este creat special pentru a da acea stare magica cuiva care este in cautare de un suflet pereche sau acelor persoane care si-au gasit deja sufletul pereche si chiar au de gand sa si-l insuseasca pentru totdeauna.

Aceasta esenta minunata dispune de note captivante de iasomie sambac, petale de trandafir, flori de magnolie, caise si portocale amare de Tunisia. Un amestec de esente florale si fructate exprima bucuria, romantismul, pasiunea, senzualitatea si implinirea.

Bvlgari Omnia Coral de la Bvlgari

Acesta este unul dintre prfumurile perfecte pentru vara care urmeaza. La fel de incantator ca si esentele frumoase si inmiresmate ale verii, Omnia Coral dispune de anumite calitati care le transpun pe femei in stari fabuloase de spirit. Asadar, este o alegere foarte buna de cadou pentru o femeie speciala. Cu ingrediente ca bergamot, crin de apa, boabe de piper roz si floare de hibiscus, creeaza o stare de bucurie demna si care te bucura, fiind ideal oentru femeile timide si in acelasi timp romantice.

De Admin

Un comentariu la „Parfumuri speciale pentru femei speciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *