nunta toamna

Atuci cand alegi sa faci nunta pe timp de toamna, trebuie sa ai in vedere anumite lucruri care te ajuta la organizarea acesteia. Toamna iti ofera niste nuante minunate si accesorii pe care le poti folosi pentru a face ca evenimentul important din viata ta sa fie cu adevarat minunat si pentru a ramane, cel putin, in memoria ta sau a voastra ca si cuplu casatorit.

Accesorii de toamna

Atunci cand te ocupi de alegerea bijuteriilor pentru nunta, alege pietre pretioase sau semipretioase care raspandesc frumusetea si caldura sezonului de toamna si care merg perfect cu culorile cele mai minunate ale acestui anotimp plin de contraste. Opteaza pentru inele, cercei, bratari si lantisoare de aur care sa includa pietre pretioase aurii sau galbene, topazuri maro, ornamente rosii sau ambre portocalii.

Locatii pentru sedinta foto

Cum ai putea sa evidenitezi mai tare faptul ca nunta ta are loc toamna decat prin alegerea unei locatii deosebite care sa tina de anotimpul in cauza pentru sedinta foto. O atmosfera de toamna, un peisaj plin de frunze si copaci colorati minunat sau un castel vechi plin de muschi pot fi cu adevarat niste locuri deosebite pentru sedinta foto de la nunta. De asemenea, ai putea sa organizezi petrecerea de nunta la un hotel tip cetate, la un vechi castel sau la un han aranjat ca pe vremuri.

Meniu care iti lasa gura apa

Prajiturile colorate in nuantele toamnei, tortul frumos decorat si cu un gust minunat, aperitivele, bauturile de pe masa, sucurile sau cocktailurile oferite, pot fi toate niste adevarate delicii care iti lasa gura apa si atrag ochii invitatilor. Este minunat sa stii ca cei dragi si cunoscuti tie se vor delecta cu aceste minunatii, le vor face poze, dar se vor si infrupta din ele toata seara. Asta va face cu adevarat speciala nunta ta pe timp de toamna.

De Admin