Ori de cate ori se apropie iarna, proprietarii de case incep sa se panicheze cu privire la costurile de incalzire si de intretinere, alimentatre cu gaze naturale, apa calda sau energie. De aceea, incalzirea in timpul iernii poate fi o afacere destul de costisitoare pentru unii si destul de avantajoasa pentru altii. Cu toate acestea, optiunile de salvare a facturilor de intretinere vin de la Salus Controls din Romania, care ofera o multime de solutii revolutionare in domeniul instalatiei sanitare si termice.

Nevoile fiecarui proprietar pot fi acum satisfacute de compania furnizoare Salus Controls prin achizitionarea produselor comercializate din seria iT 500, dar si prin noul sistem iT 600 sau seria S de termostate si pompe de recirculare a apei. Incalzitoarele inovative de apa cu mecanism electric sunt o astfel de solutie de incalzire prin care properietarii de case pot selecta nivelul de confort din locuinta, si, de altfel pot miza pe o factura constanta la intretinere. Cel mai frecvent, astfel de sisteme de incalzire sunt instalate in camerele mici, in special bai si bucatarii, dar nu sunt de neglijat nici livingurile.

Termostate fara fir iT 500 de la Salus Controls

Termostatele cu fir, dar si echipamentele de siguranta iT 500 sunt optiunea preferata a miilor de consumatori care isi doresc sa simta confortul cu cele mai modice costuri, optiune de incalzire ce ofera caldura rapida si radianta. Termostatele pot regla temperatura apei si de altfel pot opri alimentarea cu energie a incaperii atunci cand se atinge pragul estimat de confort termic. Acest lucru reprezinta o solutie de incalzire adecvata in cazul in care se necesita caldura intr-un timp relativ scurt. Inovatia celor de la Salus Controls, termostate controlate prin internet a aparut ca un raspuns al societatii privind modul de control al caldurii din locuinte.

Internetul poate permite acum controlul sistemului termic din casa cu ajutorul unui calculator sau al unui telefon inteligent, folosind sistemul de internet de tip wireless. Prin acest sistem, termostatul se poate controla prin comenzi simple, functionand in mod corespunzator pe toata durata transmiterii internetului. Mecanismul iT 500 al termostatului este simplu de utilizat, fiind un dispozitiv usor de pornit si oprit pentru a rezulta aceeasi energie termica dorita ca oricare alt sistem modern.

Conversia energiei termice este dispersata in intreaga camera in care sunt amplasate aceste termostate, mergand si dincolo de peretii camerei, lasand aerul cald sa circule in celelalte camere ale locuintei. In consecinta, procesul de primire al caldurii termice este extrem de eficient, iar rezultatele obtinute de compania furnizoare Salus Controls in domeniul acesta sunt mai mult decat imbucuratoare pentru proprietarii de locuinte din Romania.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *