Obisnuiti intr-o societate care nu permitea prea multe, cu generatiile de parinti care au educat in stilul decentei la cote maxime conceptul de sex shop este uneori blamat si considerat departe de ceea ce ar interesa. Insa gandind practic, un sex shop aduce o varietate de jucarii care daca nu intelese la adevarata lor valoare totusi aduc un fir de poveste, de fantezie ce se contureaza in viata ta, in mintea ta si se va reflecta in povestea din dormitor.

Ce iti poate oferi un sex shop? De la vibratoare la jucarii de tot soiul, de la lenjerie la „recuzita” pentru o noapte nebuna asa cum o interpretezi tu, diferite accesorii care sa iti aduca in prim plan ideea ca detaliile conteaza. Sunt stimulente care sa te ajute, care sa functioneze ca si terapie caci nu numai din punct de vedere fizic ci si emotional actul placerii este cel care iti alinta simturile. Uneori se poate ca pana si dorinta ascunsa intr-un anume fel, din varii motive insa care sa se rezume la o discutie libera cu partenerul/partenera iti aduce un blocaj. Insa jucariile sexuale, produsele unui sex shop te incanta, te trateaza, te elibereaza.

Trecand de la partea practica si dincolo de aceea de a lucra in numele placerii produsele unui sex shop se adreseaza atat sexului masculin cat si feminin. Insa cu o mare diferenta atat in preferinte cat si cand vine vorba de shoppingul in sine femeile intampina o oarecare jena sau pur si simplu o dificultate in a se prezenta la un astfel de magazin. Cu „frica” in san caci te poate zari cineva cunoscut, insa cu avantul ca doresti sa faci partenerului sau poate doar tie o surpriza intervine exact aici o diferentiere la public. Intre cei si cele care ar cumpara ceva de la un sex shop nu este o prea mare diferenta nici de concept caci pana la urma este poate doar curiozitatea care te va influenta. Insa cand in plan concret sa mergi la un sex shop si sa analizezi raft cu raft cu gandul ca zarind ceva iti vei cumpara este un mare pas.

Insa un magazin sex shop este in pas cu moda sau poate ca mai departe ca si concept de societatea actuala astfel ca varianta online de a cumpara este in egala masura o placere. Poate insa mai mare caci in spatele ecranului si sub anonimat oarecum nu trebuie sa te confrunti cu nevoia de detalii si din nou o situatie stanjenitoare.

 

 

 

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *