Fiecare dintre noi isi doreste tot binele din lume, tot ceea ce este mai bun si mai frumos pentru copiii nostri. De fiecare data cautam sa le cumparam tot ceea ce isi doresc, sa le facem toate poftele, in asa fel incat sa simta ca nu le lipseste nimic, cum poate au simtit parintii in perioada copilariei. Astfel facem sacrificii pentru a le pune la dispozitie totul, pentru ca cel putin inceputul de drum pe calea vietii sa le fie cat mai usor.

Se porneste chiar de la venirea pe lume a celui mic. Este rasfatat cu cadouri, cu hainute dragute, cu accesorii si tot ce e mai bun si mai frumos, chiar daca nu constientizeaza asta. Amintirile raman, vazand fotografii mai tarziu copilul crescut va realiza ce eforturi au facut parintii pentru a-i usura cat mai mult intrarea in lume.

Din ce in ce mai in trend se afla petrecerile de botez completate de diverse ritualuri care incanta invitatii, care ii face sa se bucure intr-adevar de venirea pe lume a unui nou mic om. Astfel de ritualuri completeaza petrecerile de botez, oferind o nota aparte, aducand un plus de misticism, de poveste, spre deliciul invitatilor.

In categoria petrecerilor de botez reusite se incadreaza cele la care isi fac aparitia mult indragitele ursitoare. Placerea de a invita persoane la o petrecere de botez care sa se desfasoare intr-adevar ca in povesti este cu atat mai mare. Distractie, bucurie si intampinarea cum se cuvine a unei noi vieti este ceea ce se vizeaza prin aceste ritualuri.

Astfel, ursitoarele, exact ca in rituri stravechi, vin costumate in rochii de poveste, rochii de zane bune sau zane rele, oferind un spectacol care face intr-adevar deliciul publicului. Invitatii se vor vedea transpusi intr-un cadru de poveste, in care ursitoarele pasesc lin in jurul parintilor si pruncului, captivand atentia tuturor prin tinuta si prin vorbele pe care le rostesc.

Petrecerea de botez devine cu ajutorul ursitoarelor una foarte reusita. Acestea ureaza celui mic numai de bine, i se prezic dupa dorinta si cerintele familiei sanatate, frumusete, viata indelungata, bunatate, cariera stralucita, bani multi, iubire, familie numeroasa, noroc si fericire si multe altele. Aducand aceste ganduri bune, ofera un spirit pozitiv intregii petreceri. Show-ul ursitoarelor poate consta si in prezenta ursitoarelor rele, pentru captivarea publicului. Se respecta in orice caz exigenta fiecarui client, iar tinuta, costumele speciale si textele rostite pot fi personalizate in functie de necesitatile fiecarui parinte.

La tot mai mare cautare pentru realizarea petrecerilor de botez, ursitoarele – actrite profesioniste care isi indeplinesc cu succes de fiecare data rolul – completeaza frumusetea si bucuria venirii pe lume a unei noi mici persoane. Totul – de la coloana sonora personalizata la textele spuse, de la numarul de ursitoare la cadourile norocoase pentru cel mic si chiar si fotografii ale fericitului eveniment sunt asigurate de firme ce ofera astfel de servicii.

Dupa cum spuneam, tot ce este mai bun pentru cel mic, dar si tot ce e mai bun pentru invitati. Cadrul feeric al unei petreceri de botez nu trebuie sa lipseasca din intreaga atmosfera, astfel ca venirea pe lume a unei noi vieti sa fie sarbatorita cum se cuvine.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *