Se spune ca barbatilor le este destul de greu sa inteleaga femeile. Insa mai greu este sa te pui in locul unei femei, cel putin cand vine vorba de a purta tocuri. Pe cat de simplu pare pe atat de dificil este in mod concret caci implica o anumita postura si nevoia pana la urma de a fi naturala. Pozitia corecta, eleganta si nota de feminitate sunt parte din acest proces si ai putea crede ca este o adevarata provocare si arta sa stii sa mergi pe tocuri.

Pentru a demonstra ca asta face parte din natura lor exista deja si in Romania o competitie menita sa aduca in prim plan rezistenta femeilor pe tocuri insa intr-o competitie de alergare. Deja la a treia editie Constanta va fi locatia pentru ineditul concurs. Scopul este unul clar, pe langa faptul ca demonstreaza abilitatile doamnelor si domnisoarelor vine cu premii si surprize. Castigatoarele vor primi produse si vouchere, iar in ceea ce priveste inspiratia de stil la care se asorteaza perechea de pantofi cu tocuri castigul este reprezentat de o pereche de tocuri semnate de un designer renumit.

Care sunt conditiile de participare? La alergatul pe tocuri sunt asteptate exclusiv doamnele si domnisoarele care vor purta tocuri ce masoara de la 7 cm in sus, cu nu mai putin de 2 cm diametrul. Unele isi forteaza nota, altele gandesc practic, fiecare are strategia sa. Ai putea crede ca o pereche de pantofi cu platforma nu este alegerea ideala caci pot fi cam grei insa sandalele cu toc pot fi si ele cu un grad de disconfort. indiferent de alegere alergatul este partea care ingreuneaza totul. Daca e sa ne gandim ca pe podiumuri au fost atat de multe exemple de modele care s-au impiedicat un astfel de risc este inca de la inceput prezent in competitia alergatului pe tocuri.

Merita incercat insa cel putin pentru experienta hilara ce ti-o va oferi.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *