nunta iarna

Nunta pe timp de iarna

Atunci cand alegi sa iti organizezi nunta pe timp de iarna, ai putea sa te impiedici de cateva impedimente, insa pe toate poti sa le treci cu usurinta daca stii cum sa faci in asa fel incat totul sa iasa cat mai bine. O nunta pe timp de iarna iti poate furniza o serie de idei geniale de pus in aplicare atunci cand planifici intregul eveniment, dela slujba de la biserica si pana la petrecerea de cu seara.

Cele mai multe nunti pe timp de iarna folosesc ca si flori de decorat cele mai disponibile ornamente naturale care le stau la indemana in acel sezon, trandafiri albi si rosii, anemone si poate crini imperiali. Oricum, daca vei merge pe o tema in genral bazata pe culorile alb si argintiu, ar trebui sa iei in considerare si niste orhidee albe care sunt pe cat de spectaculoase, pe atat de parfumate si de speciale ca infatisare.

Acestea sunt un tip de flori mari, bogate care arata mai mult decat fantastic in ornamentele pentru nunta. Poti folosi aceste flori chiar si pe post de flori de pus in piept. Impodobeste buchetul tau de mireasa cu verdeata si cu crengute de molid pentru a da niste accente de culoare pe langa florile de orhidee sau pur si simplu infasoara tulpina florilor cu o dantela alba si cu panglici argintii.

Alegerea decorului in ceea ce priveste cele mai multe nunti pe timp de iarna implica folosirea din plin a lumanarilot ca o modalitate de a adudce caldura si o nota de romantism in toata organizarea. In timp ce lumanarile sunt cu siguranta o idee foarte buna si frumoasa, acestea sunt mult prea folosite de toata lumea. Nuntile pe timp de iarna ar putea folosi un alt fel de ornamant, care sa aminteasca de sezonul redcfe de afara.

Adauga  o atingere de minune de iarna nuntii tale prin decorarea arborilor din afara localului sau casei tale cu lumini albe si albastre. Ai putea decora de asemenea mesele de la receptie cu sculpturi in gheata, ferestrele localului cu ramuri de brad acoperite de zapada artificiala si ai putea servi bauturile in pahare inghetate.

 

Articole create 412

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus