noul termostat salus it500

Oricare ar fi tipul de sistem de incalzire pe care il utilizezi, daca acesta nu este insotit de un termostat ambiental eficient, iti va fi greu sa detii controlul asupra temperaturii din casa. Poate ca la inceput nu vei spune asta, insa dupa ce vezi cat de usor le este altora sa incalzeasca locuinta atunci cand sunt plecati in vacanta, sigur te vei mai gandi o data.

Temostatele pe care le gasesti pe piata nu sunt neaparat rele, dar noul sistem it 500 de la Salus Controls este pur si simplu genial. Nu as spune asta daca nu as fi deplin convins ca este si adevarat. Iarna asta, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei s-a mutat la casa. Atunci cand abia achizitionezi un imobil, sunt implicate si o serie de cheltuieli.

Asadar, datorita faptului ca auzise doar parere favorabile privind acest furnizor, s-a decis sa achizitioneze unul dintre produsele sale. Dupa ce si-a montat noul sistem iT 500, a remarcat doar performanta si calitate, comparativ cu termostatul de care beneficiase la vechiul apartament.

Noul sistem IT 500 – avantaje si mod de intrebuintare

Daca te intereseaza sa faci o astfel de investitie, te invit sa citesti mai departe pentru a descoperi cateva detalii despre termostatul de care iti vorbeam. De altfel, poti intra si pe pagina companiei saluscontrols.ro pentru a afla informatii precise cu privire la acest sistem, dar si la celelalte disponibile.

  • Sistem cu receptor extern pentru centrala

Ce inseamna asta? Este vorba despre posibilitatea de a controla termostatul pe baza de internet. Asadar, oriunde te afli, la munca sau in celalalt colt de lume, vei putea controla caldura din locuinta printr-o simpla aplicatie.

Daca vrei sa fii cat mai eficient, poti sa setezi un program prestabilit sau poti sa iti realizezi unul propriu, dupa cum doresti. Pentru apa calda, poti opta pentru functia boost, valabila pentru trei ore, cu 3 opriri si porniri.

In cazul in care te intereseaza sa adaugi un alt program de incalzire poti face asta cu usurinta, ajutandu-te de manualul de instructiuni de care insotit termostatul.

Cand pleci la o distanta mai mare de casa, sa nu uiti sa setezi un reminder, pentru a sti ca trebuie sa optezi pentru programul de vacanta sau pentru optiunile ce iti permit o anumita temperatura in locuinta pentru atunci cand te intorci.

Exista si persoane care nu sunt familiarizate cu aceasta tehnologie, insa asta nu ar trebui sa ii impiedice sa isi cumpere un sistem IT 500. Spun asta pentru ca internetul este plin de tot felul de tutoriale dupa care se pot ghida pentru a folosi corect aplicatia.

In situatia in care te intereseaza un astfel de termostat, insa mai ai anumite nelamuriri, poti sa intri in contact cu reprezentantii Salus Controls, care sigur iti vor raspunde cu drag la intrebarile pe care le ai.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *