muzee

Muzee internationale

Asa cum stie si orice parinte, copiii trec adeseori prin anumite faze ale facinatiei daunatoare cu functiile corpului. Cei mai multi oameni trec in cele din urma prin aceste etape ale dezvoltarii. Oricum, unii oameni nu isi pierd niciodata interesul in procesele de functionare ale organismului uman.

Ceea ce a inceput drept un interes neortodox  pentru aceste treburi zilnice obisnuite, acestea se transforma in cele din urma in exponate la muzeu. Mai rar de atat, colectia se extinde in…corect..colectii de exponate intr-un muzeu neobisnuit.

Daca te intrebai ce poti face cu colectia ta de arta si stiinta neconventionala, de ce sa nu iti lansezi tu propriul muzeu? Pentru restul dintre voi, o vizita la unul dintre neobisnuitele muzee de mai jos poate fi tot ceea ce aveti nevoie ca sa va satisfaceti curiozitatile.

Nici o vizita in India nu poate fi completa fara a merge si pe la Muzeul Toaletelor dn New Delhi. Acest muzeu a fost gandit de Dr. Bindeshwar Pathak, care este de asemenea si fondatorul Sulabh International Social Service Organisation, un ONG care promoveaza sanitizarea si lucreaza pentru a sfarsi discriminarea sociala. Potrivit site-ului muzeului care este sulabhtoiletmuseum.org, Dr. Pathak a meditat la conceptul Muzeului Toaletelor  cu mult timp in urma inainte sa puna aceasta idee in practica, efectuand o cercetare internationala pentru cele mai minutioase detalii ale evolutiei toaletelor.

Intre orele 10 a.m. si 5 p.m., de luni pana sambata, te poti plimba printre colectia de toalete a muzeului gazduit si gandit de Dr. Pathak, care variaza in diversitate de la micile toalete frantuzesti si pana la cele mai noi modele si populare.

In acelasi gand, Barney Smith’s Toilet Seat Art Museum merita si el atentie. Data viitoare cand te vei afla in San Antonio, Texas, suna artistul si cere-i sa te lase sa te plimbi pritre exponatele sale. Octogenarul Barney Smith isi afiseaza intreaga colectie de apace de toaleta in garaj.

 

Articole create 412

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus