cuplu tanar

Am auzit cu totii de situatiile in care ea avea 20 de ani si el nu mai mult de 23 de ani, si cu toate acestea s-au casatorit, fiind prea indragostiti unul de celalalt sau poate au fost doar pasiuni aprinse inca din liceu.  El a cerut-o si ea a acceptat, dar in cele din urma nimeni nu pare prea fericit.

Prietenie eterna

Cel mai mare avantaj atunci cand te casatoresti la o varsta frageda il constituie si amicitia eterna care va leaga, motiv pentru care fiecare experienta va fi impartasita celuilalt si mai apoi deciziile vor fi luate impreuna. Cu siguranta ca nimeni nu scapa de dubii in privinta viitorului, dar nimeni nu va intelege ceea ce simti mai bine ca partenerul de viata.

Momente unice impreuna

Cu siguranta ca veti petrece zile impreuna in maniera in care sa realizati cele mai multe actiuni in comun, unele din ele bune, altele rele, dar fiecare cu lectia sa de viata. Poate cu timpul fiecare escapada va face sa mai topiti din sentimentele de la inceput si sa legati procese speciale unul cu celalalt, cu care nu le mai puteti crea in viata.

Posibilitatea de a explora viata pentru prima data

Cu siguranta dupa unele ture de noapte sau dupa zile obositoare de munca sau ore de educatie ajungeti intr-un loc in care cineva va asteapta cu surpriza unei vacante perfecte. In modul acesta aveti privilegiul de a impartasi experienta de a pleca pentru prima data in strainatate in maniera in care sa va bucurati de muzica, de oameni noi, de locuri noi, de culture noi, si cu cine se poate realiza, daca nu cu partenerul de viata?

Incepi viata mai devreme

Atunci cand te casatoresti la o varsta mai tanara ai tot timpul din lume sa te bucuri de momente impreuna, sa treci prin mai putine dezamagiri si intotdeauna sa stii ca ai alturi jumatatea care te completeaza si care te va ajuta la nevoie. Astfel, ai posibilitatea de a deveni parinte mai devreme si de a te bucura de energia din jur.

De Admin