momente groaza

Atunci cand te afli singur acasa, tot felul de nelinisti si de temeri incep sa nu-ti mai dea pace si incep sa iti strice noaptea, mai ales atunci cand in noaptea anterioara te-ai mai uitat si la filme de groaza alaturi de cineva.

Chiar daca atunci te dadeai mare si tare si nu aveai nimic de-a face cu scenele urate de acolo, nu te infricosau de nici o culoare, acum toti monstrii, toti obsedatii si toate spiritele rele de acolo incep sa nu-ti mai dea pace si ti-ai dori sa mai fie cineva alaturi de tine.

Poate ca doar iti imaginezi ca fiecare coltisor din camera gazduieste vreo creatura a raului sau ca zgomotele produse de centrala sau de ploaie, insa juri ca o prezenta malefica este acolo si incearca sa te scoasa cu tot dinadinsul din pepeni.

Atunci cand din greseala aluneci pe o anumita pata de apa de pe podea, incepi sa crezi ca o fiinta din adancuri a strabatut atata cale sa vina sa te bantuie pe tine noaptea cand ai parte de cel mai bun somn. Insa poate doar iti inchipui, si asa este de cele mai multe ori, si de fapt acea pata de apa este lasata de tine atunci cand ai scapat pe jos un pagar sau o cana cu apa si ai uitat sa dai cu mopul sau doar niste scurgeri din tavanul care nu mai face fata reparatiilor facute aiurea.

Atunci cand un gandac sau un paianjen foarte mare isi face prezenta in casa pe un perete sau pe podea, ori pe tavan, incepi sa crezi ca esti intr-unul dintre acele filme cu animale hibride sau mutante care nu mai su nicimic de-a face doar cu originea lor de simple animale si ca au venit sa te secatuiasca de viata. Optiunile tale sunt doua: fie sa te apropii de acea insecta si sa incerci sa o omori, fie sa te lasi mancat de aceasta pentru ca ai indraznit sa incerci sa o strivesti.

De Admin