modalitati rasfatmodalitati rasfat

Este atat de usor sa fim prinsi in vietile noastre haotice si sa uitam de faptul ca trebuie sa avem grija de noi insine si de mintile si corpurile noastre. Fara grija esentiala pe care ar trebui sa o avem pentru noi insine, am putea deveni stresati si cu nervii la pamant. Ia in considerare o serie de cateva modalitati prin care ai putea sa te ingrijesti de tine insuti si sa te relaxezi astfel incat sa fii mult mai bun in intampinarea provocarilor din viata de zi cu zi si pentru a te simti cat mai bine.

O ceasca de ceai

Fie ca este vorba despre ceaiul negru, verde sau de diferite plante, toate tipurile de ceai sunt bune si fiecare dintre acestea iti poate aduce contributia sa inegalabila. Gustul aromat si fierbinte de ceai ofera o adevarata relaxare si un adevarat rasfat in timpul unei pauze. Si de asemenea, ceaiul imprumuta si o alta serie de beneficii importante pentru sanatate.

De exemplu, ceaiul de musetel este cunoscut pentru ca ar avea un efect calmant asupra sistemului nervos.Daca ai avut parte de o zi lunga si stresanta, o ceasca de ceai de musetel te poate ajuta pe cale naturala sa scapi de tot stresul acumulat.

Ceaiul verde este cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante iar ceaiul negru eset asociar cu reducerea riscului de afectiuni diferite cum ar fi diabetul, bolile de inima si chiar si sindromul Parkinson. Incearca si vei vedea cam cat de revigorat si cat de bine te vei simti apoi.

O baie fierbinte cu sare de mare

Este ceva deosebit la o baie fierbinte care iti poate face ziua mult mai buna. A adauga niste sare Epsom in apa ta de baie este o modalitate foarte speciala prin care te poti rasfata singura. Sarea Epsom este cunoscuta pentru abilitatea ei de a calma sistemul nervos si de a asigura eliberarea durerilor de cap si altor fel de dureri. Magneziul din sarea Epsom poate elibera de asemenea si toxinele din corpul tau.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *