Mobilier de calitate, inchirieri cu succes

Organizarea unui eveniment incepe cu alegerea locatiei insa continua cu o parte importanta, cea legata de mobilier. Nu te lasa conditionat de locul unde iti doresti sa petrecei timpul calitativ al distractiei, al evenimentului. Cu Eventus Mobili lucrurile se schimba. Ai posibilitatea de a inchiria orice tip de mobilier pentru ca in tema cu evenimentul totul sa fie o armonie a stilului.

Profilul domeniului de activitate se refera la inchirierea de scaune si mese, de aparatura si toate accesoriile necesare pentru evenimentul dumneavoastra. Desi un prim gand ar fi acela ca nevoia de astfel de inchirieri este pentru evenimente care se desfasoara in aer liber de fapt indiferent de situatie puteti conta pe ajutorul nostru. Fie ca este vorba de o petrecere in familie, de o petrecere formala a firmei, de un cocktail party sau chiar si o nunta toate isi gasesc rezolvarea in pachetele noastre de servicii. Un eveniment privat sau public, de natura restransa ca o petrecere in gradina sau una formala in toate cazurile mobilierul de inchiriat este necesar iar noi putem indeplini astfel de conditii.

In mod concret punem la dispozitia dumneavoastra o gama larga de inchirieri de mese si scaune, de diferite tipuri, dimensiuni, stiluri. Pe langa acestea dispunem de corturi in forme stelare si moderne, de aparaturi de tot felul si nu in ultimul rand de accesoriile necesare unui eveniment, de la tacamuri la baruri sau chiar vitrine frigorifice sau aparatura audio. Iar cand vine vorba de partea de maxim interes, cea de mobilier, exista categorii pentru orice domeniu. Mese si scaune pentru conferinte, cocktail, pentru bar sau cele confortabile pentru o nunta. De la argintiu la auriu, albe, simple sau de o culoare intensa care sa vina in contrast cu decorul totul este la alegerea dumneavoastra. Mobilierul expozitional este o alta parte a catalogului nostru, cu birouri si diverse piese de mobilier care sa indeplineasca conditiile tipului de activitate.

O alegere buna oricand din toate punctele de vedere, inchirierea de mese, scaune sau alte piese de mobilier sau accesorii pentru evenimente vine si cu oferte accesibile. Ne rasfatam clientii cu reduceri considerabile atat timp cat totul este planificat cu luni inainte de eveniment iar acest lucru se aplica indiferent de ce inchiriati. Va scuteste de costuri suplimentare, va aduce garantia calitatii caci fiecare piesa in parte este atent selectionata- desi inchiriam astfel de piese de mobilier nu sunt cele second hand si de la aspect la functionalitate au o calitate indubitabila. Iar cand vine vorba de diversitate ai de unde sa alegi si in plus suntem dispusi la comenzi perosonalizate, sa gasim acele peise de mobilier care desi nu se regasesc in ofertele noastre putem sa vi le aducem la dispozitie.

Un alt punct remarcabil in colaborarea noastra este cea legata de siguranta ca se vor respecta termenii si conditiile contractului, ca vom lucra cu profesionalism. Suntem pe piata de domeniu de multa vreme si asta este o prima parte care garanteaza spusele noastre. Livrarea se face oriunde si oricand, in termenii cu care ne vom pune de acord. Acestea fiind spuse ramane doar ca dumnevoastra sa consultati ofertele comeplte si sa hotarati tipul mobilier pe care doriti sa il inchiriati.

Articole create 411

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus