milioane crime

Milionari si crime

Nu oricine este preocupat cu a deveni mai bogat decat este, insa putini refuza aceste lucruri daca se pot indeplini. Este greu de imaginat cum este sa nu duci lipsa banilor  si cei mai multi dintre noi nu se pot abtine sa nu fie putin gelosi pe stilurile de viata ale celor la care doar putem visa.

Multi omeni gasesc de asemenea destul de greu de conceput despre ideea cum cineva ar putea sa comita o crima cu sange rece. Si atunci cand aceasta crima este comisa de cineva mai putin bogat ca sa si poata scapa cu asta, poate ca este vorba despre un pic de sentiment de placere de a-i vedea pe cei care au comis asta  dupa gratii la inchisoare.

In luna septembrie 2009, omul de afaceri din Sydney  Michael McGurk a fost impuscat in propria casa, in timp ce fiul sau de 9 ani a vazut toata scena. Doi barbati au fost implicati in aceasta crima iar anchetatorii  nu au fost capabili sa vada  care dintre acesti barbati a tras focul care l-a omorat pe  Michael McGurk.

Unul dintre acestia era doar un adolescent, Christopher Estephan, celalalt de 43 de ani era Hassaim Safetli, milionar inca de la varsta lui Christopher Estephan, si pana la varsta de 30 de ani avea o avere in valoare de 50 de milioane de $. Curtea a pretins ca cei doi au actionat din partea dezvoltatorului de proprietati Ron Medich, care este acum judecat pentru moartea lui McGurk.

Acestia au aflat mai tarziu si faptul ca Safetli, care s-a crezut ca si-a pierdut marea partea din bani, a fost platit cu suma de 300.000 de $ pentru aceasta lovitura si a fost declarat vinovat  in mod obiectiv chiar daca  a tras sau nu vreun foc.  In ciuda acestui lucru, Safetli  a primit  o sentinta cu mult redua in schimbul faptului de a pleda vinovat si pentru cooperarea cu autoritatile pentru a-l inchide pe Medich si pe Estephan.

Articole create 411

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus