Merge cu cainele

Oamenii se supun la tot felul de dureri pentru a se mentine in forma. Am obtinut obiceiul de a merge la sala de cateva ori pe saptamana. Sunt sigur ca mi-a facut lucruri bune, rata de inima este scazuta, sunt slab si agil, dorm destul de bine si niciodata nu imi pierd respiratie. Dar a fost o parte proasta, cred ca genunchii mei nu au apreciat toata acea fuga de pe banda si tot acel ciclism.

Dar partea rea principala, lucrul care m-a deranjat cu adevarat, era cat de mult efort era. Pentru a fi onest, nu m-am bucurat niciodata sa merg la sala, intotdeauna mi s-a parut a fi o pacoste. Sa te schimbi, sa trebuiasca sa te intreci pentru masini, sa te simti inconfortabil fizic, sa faci un dus si sa te schimbi din nou. Cum trebuia sa introduc asta in programul meu? Imi faceam timp, dar de multe ori trebuie sa plec de la munca mai repede sau sa renunt la o parte din weekend. Si doar gandul ca trebuia sa fac acest lucru, acel nor negru constant statea deasupra mea.

Acum nu mai merg la sala. Dupa cum am spus, sunt sigur ca mi-a facut lucruri bune, si stiu multi oameni care iubesc sala si abia asteapta sa ajunga acolo. Daca esti ca mine, atunci grozav si iata ce incerc sa fac.

Indiferent ce face, daca este jobul tau, hobby-urile tale, fiind cu familia si chiar facand exercitii ar trebui sa te faca sa te simti bine. Ar trebui sa fie placut. Daca este placut, atunci se realizeaza fara efort. Este actiune fara actiune.

Poate nu mi-a placut sa fac exercitii. Dar cand ma uit in urma vietii mele, pare evident ca acest lucru nu este evident. Nu mi-a placut niciodata sportul competitiv, dar mi-a placut intotdeauna sa merg. Mersul este o forma de exercitiu, este una din cele mai bune forme de exercitii pe care le poti face.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *