Nu mai este nimic nou in faptul ca imprimanta 3D este o inventie de ultima generatie ce poate schimba totul in viata umana. De la fapte banale de a clona un pahar pentru ca atunci cand vei avea invitati sa nu conteze grija unui set decompletat si pana la partea de medicina o astfel de imprimanta face minuni. Foloseste tehnici moderne care inprima faza scaneaza ca si iamgien produsul dorit dupa care trece la treaba la proriu, modeland un anumit material astfel incat sa devian ceea ce s-a dorit.

Imprimanta 3D va revolutiona desigur partea medicala. De la organe necesare si pana la parti ale corpului vom asista in viitor la tehnici simple ca si activitate din partea medicilor insa venind din partea imprimantei o munca titanica pe care o va rezolva simplu in viziunea noastra. Multe dintre afectiuni nu vor mai fi rare si un bun exemplu in acest sens este al unui micut pacient din Michingan care recent a avut parte de miracolul medicinii intr-un asa fel. Viata unui copil a fost salvata cu ajutorul unei astfel de metode. Nascut co o boala destul de rara care ii afecta traheea si respiratia imprimanta 3D a facut posibila crearea atelei necesare pentru functionarea normala a organismului micutului. Biodegradabila, care se va dizolva in timp pentru ca atunci cand micutul se va dezvolta nu va mai avea nevoie de ea, imprimanta a facut treaba impecabil asa cum se astepta.

Pretul unei astfel de imprimante variaza in jurul a 1000 de euro si deja incepe sa devina din ce in ce mai populara. O gasim practica pana si in viata de zi cu zi, de la jucarii realizate la lucruri practice si functionale. Mai ramane ca imprimantas sa faca posibila crearea de alimente, ceea ce cei de la NASA sunt extrem de interesati.

De Admin