auto

Masinile de tip break

Break-urile sunt vehicule pentru pasageri care dispun de capote relativ lungi si o zona foarte mare in spate pentru depozitare, mai exact fiind vorba despre portbagaj. Cu toate ca spatiul de marfa din aceste vehicule este mai mic comparativ cu a minivanurilor, nimeni nu poate ignora faptul ca dispune de spatiu pentru pasageri, la fel ca la sedan. Vehiculul in 5 usi, cu o a cincea usa din spate oferind acces catre zona de marfa, dispune de asemenea de o deschidere care asigura incarcarea usoara si descarcarea marfurilor.

Cu toate ca conceptul este similar cu acela al unei alte tipologii de masina la fel de lunga si cu spatiu de depozitare a marfii, popularitatea masinilor de tip break a scazut, mai ales din cauza necesitatii mari de vehicule sport utilitare si a altor tipuri de automobile, ambele categorii bazandu-se pe o trasatura principala caracteristica. Unele autoturisme de tip break care sunt vazute pe drumuri includ modele ca Honda Accord break, Nissan Avenir sau Volvo 245DL Break.

Daca a putea face o clasificare concreta a diferitelor tipuri de masini este destul de dificil, din cauza trasaturilor coplesitoare si atat de diferite, a descoperi care este cel mai bun model din fiecare categorie este o provocare chiar si mai mare. In functie de necesitati, ar trebui sa alegi in mod ideal o masina care sa se incadreze in nevoile tale de baza in ceea ce priveste transportul, dar si stilul tau de viata.

Un autoturism de tip coupe  poate fi ideal pentru un cuplu, insa ar trebui sa te gandesti mai mult si mai bine daca iti vei face o familie, deoarece veti avea nevoie de un minivan, pentru familie, si nu de o masina sport. Fiecare tip isi are propriile argumente pro si contra. Oricine trebuie sa le ias asadar in considerare inainte de a alege masina potrivita.

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus