Erotic Masaj

Masajul Erotic pentru toate varstele

In timp ce imbatranim, corpurile noastre se schimba si incep sa dezvaluie boala afectata de stres si alte obiceiuri nesanatoase pe care le-am dezvoltat. Pierdem flexibilitatea atat fizic, cat si mental si am putea afla ca suntem mai putini sensibili pentru a simti placeri. Corpurile noastre nu mai raspund in modul in care o faceau atunci cand eram tineri, suferintele fizice si restrictiile ar putea sa se implice in activitatea fizica, sexuala sau nu, incomoda sau jenanta.

Masajul erotic poate fi terapia perfecta pentru toata lumea. Poate imbunatati si spori calitatea intimitatii si activitatii sexuale dintre cupluri. Barbatii maturi si femeile din secolul 20 pot invata practicile folosite de secole, cum este Kama Sutra si masajul Tantra. Folosind aceste tehnici si invataturi pot deschide usile pe care multe cupluri au crezut ca sunt inchise.

Participand la un masaj erotic senzual, decat urmarind scopul unei activitati sexuale cautate de tineri, barbatii si femeile in varsta sunt rasplatiti corespunzator. Masajul erotic este o experienta mult mai semnificativa, decat eforturile sexuale traditionale permitand dezvoltarea unei intimitati emotionale si inalte spiritual.

Daca vrei sa ai parte de un masaj erotic perfect, iti sugerez erotic massage bucharest.

Masajul erotic este relaxant, revigorant si imbunatateste viata. Aceasta nu trebuie culminata in orgasm, dar ar trebui abordat ca o experienta a intimitatii care merge peste punctul culminant sexual obisnuit. Luandu-ti cat timp ai nevoie si vrand sa primesti placere prin masaj te va imbogati fizic si emotional. Relaxandu-te cu cineva in liniste si participand in impartirea unui masaj al intregului corp, poti incepe sa reaprinzi increderea si legatura care ar fi putut sa slabeasca in timpul anilor de neglijare.

Pune deoparte asteptariile pe care ar putea sa le ai din trecut si sa lasa-te iubit si ingrijit in prezent prin intermediul masajului erotic fara asteptari. Ai putea sa gasesti energia sexuala revenind, dar daca nu se intampla acest lucru, tot vei experimenta o placere mai mare de intimitate si uniune cu partenerul tau.

Actul sexual incluzand orgasmul a fost vazut intotdeauna ca o cale de intimitate si totusi, mai des decat nu, este de multe ori opusul. Devine in loc de acest lucru punctul focal. Joaca erotica si masajul poate imbunatati o relatie pana la un grad mai mare decat actul singur al orgasmului. Pe cand imbatranim ne este oferita o mai buna intelegere a acestui nivel mai mare de intimitate si placere. Putem sa scapam de asteptari si sa ne rasfatam unul pe altul intr-o atingere spirituala.

 

Articole create 411

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus