Interesata sa vad cum decurge o zi la studioul Manequeen din Bucuresti, am navigat pe mai multe site-uri de pe internet pentru a cauta articole. Spre surprinderea mea, am gasit o multitudine de articole scrise de modele si nu stiam de unde sa incep sa citesc. Erau foarte multe, ca o dovada a faptului ca Manequeen are multe angajate. Pentru ca imi doream si eu un nou job, si totodata fiindca eram incantata de ceea ce citisem in articole, am luat in calcul varianta de a ma angaja la Manequeen.

Imi doream asta pentru ca, in primul rand, ma saturasem sa fac acelasi lucru in fiecare zi, era o rutina mult prea plictisitoare in viata mea. Nu imi placea faptul ca mergeam la munca si cand ajungeam gandul meu era:” Sa se termine ziua asta cat mai repede! „. Asa ceva nu este normal, timpul meu este pretios si nu trebuie sa imi doresc sa se scurga mai repede si sa trec prin viata ca si cum n-as fi fost. Videochatul la Manequeen mi s-a parut a fi o alternativa perfecta pentru cerintele mele, mai ales ca in domeniul videochatului se castiga foarte bine si totul este foarte palpitant.

Asadar, uite-ma aici, scriind despre Manequeen. Poate te intrebi cum am ajuns aici. Foarte simplu, m-am angajat la Manequeen si am ajuns unde mi-am dorit. Le admiram pe acele fete care scriau despre videochat, dar acum sunt una din ele, datorita studioului. La angajare, Manequeen mi-a oferit din prima luna comisionul de  60% din castiguri, aratandu-se interesat la problemele mele si dorind sa ma ajute. Acest gest mi-a aratat ca prezenta mea in studio este importanta si ca toti de la studio ma pretuiesc, iar dovada este comisionul progresiv oferit de la inceput in semn de multumire ca am ales Manequeen.

Cand am deschis subiectul „castiguri”, cei de la studio mi-au spus ca o sa obtin o suma undeva intre 500 si 1.000 de dolari in prima luna, avand in vedere ca sunt noua. Pentru mine, suma asta mi s-a parut foarte mare, in raport cu alte joburi. Dar, spre uimirea mea, nu am incasat atat. Cei de la studio au facut o estimatie, insa erau constienti ca toate castigurile depind doar de mine. In doar o luna la Manequeen, eu am obtinut 1.600 de dolari!

In momentul in care am primit banii, am ramas cateva minute cu ei in mana si nu-mi reveneam din soc. Nu mai castigasem niciodata atatia bani intr-o singura luna. Ca sa nu mai spun ca in luna urmatoare am primit si un bonus, ShoesQueen, adica o pereche superba de pantofi Musette, pentru ca am depasit 10% din castigurile din luna anterioara. Abia asteptam sa mai depasesc incasarile, pentru a primi si PurseQueen si DressQueen, la fel si alte bonusuri de acest fel pe care Manequeen mi le-a pus la dispozitie.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *