mamamama

Te poti baza mereu pe mama ta ca te va asculta, asta daca este o mama super si o prietena buna pe deasupra. Mama ta este una dintre cele mai bune prietene ale tale, daca nu este chiar cea mai buna dintre ele, acea BFF a tuturor fetelor bune.

Chiar daca iti este amma si prietena foarte buna, BFF, mama redevine mama atunci cand trebuie si este necear acest statut ca tu, ca si copil al ei, ai nevoie sa fii instruit in viata. Mama ta este si cea mai inversunata sustinatoare a ta si iti tine mereu partea atunci cand lumea rea vrea sa te doboarela pamant.

Tu si cu mama ta aveti cele mai bune glume in program de fiecare data cand situatia si nevoia o cere. Va stiti cel mai bine si aveti si propriul limbaj secret. Dar de asemenea si aveti coduri secrete si porecle dragute una pentru cealalta si va alintati de fiecare data in public sau acasa cand va vedeti.

Tu si cu mama ta va adunati mereu si stai impteuna la diverse intruniri de familie. Mereu una langa cealalta, va iubiti si va respectati, dar si aveti grija sa va pozitionati mereu in apropiere una de cealalta ca sa mai vorbiti, sa glumiti si sa va amuzati sau sa socializati atunci cand alttii sunt plicticosi. Ea te cheama mereu sa vii cu ea pe la diverse aniversari, la fini, cumatri, la prietene si la alte adunai si aniversari sau nunti.

Mama ta pune mereu familia prima si pe tine chiar. Dintre sot si copii, va alege mereu copiii, iar tu te simti cu adevarat special pentru asta, pentru ca voi va intelegeti cel mai bine din toata lumea. Chiar daca mai si lucreaza sau are alte cele de facut, mama ta va fi mereu alaturi de tine.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *