GA5030R
Sursa: tehnicbazar.ro

Producatorul Makita este cunoscut in intreaga lume pentru produsele si uneltele sale de lucru proiectate cu cea mai mare atentie si special pentru nevoile oamenilor din ziua de azi. Avand o experienta de ani buni in domeniul furnizarii de scule si echipamente de munca electrice si cu baterie, Makita stie exact ceea ce este necesar pentru ca un anumit domeniu sau o anumita industrie sa exceleze in productie si rezultate.

O schimbare ce este binevenita in sectorul prelucrarii metalului: noul GA5030R

De aceea, producatorul vine astazi cu informarea ca in sectorul polizoarelor si al prelucrarii metalului, a avut loc o schimbare bine meritata, ce este numai in favoarea clientilor site-ului Tehnicbazar.ro, un magazin online de articole, scule, unelte de lucru si accesorii pentru diferitele industrii de prelucrare din intreaga tara.

makita
Sursa: hardwaresales.com

Anuntul de la Makita suna cam asa: „Unul dintre produsele foarte bine vandute  – GA5030va fi inlocuit cu noul produs polizor unghiular mic Makita GA5030R„. De ce? Pentru ca Makita va sti mereu ce este mai bine legat de propriile echipamente si masinarii electrice de lucru care ar putea multumi clientii, imbunatati performatele si scurta timpul de lucru dedicat anumitor procese de lucru. 

Producatorul din Japonia, certificat si de renume mondial in proiectarea si conceperea de scule electrice, anunta un lucru imbucurator, pe site-ul de pe care se pot comanda aceste unelte si echipamente, tehnicbazar.ro. In loc de vechea varianta a polizorului unghiular GA5030, poate fi regasita o varianta imbunatatita a acestui gen de produs sub forma polizorului unghiular mic cu functie anti-restart GA5030R, de 720 W.

Trasaturi noi ale polizorului unghiular mic GA5030R. Ce il diferentiaza de produsul GA5030?

GA5030R
Sursa: nix.ru

Noul articol de la Makita, cu un diametru al discului de 125mm, dispune de o circumferinta mai mica a manerului de prindere pentru o utilizare simplificata. Constructia de tip labirint protejeaza toti rulmentii de praf si depuneri de mizerie, produsul GA5030R avand o armatura invelita intr-un smalt protector in zig-zag si fiind acoperit de un lac pulbere desemnat pentru protejarea motorului in fata prafului si a uzurii firelor.

Datorita acestor trasaturi bine gandite si aplicate la noul polizor unghiular mic, se asigura o durabilitate maxima in francmasonerie. Produsul principal este completat de:

  • un maner lateral;
  • roti si cheie de strangere;
  • aparatoare;
  • flansa de prindere;
  • piulita pentru flansa.

Ce trebuie sa mai stii?

GA5030R anti-restart
Sursa: toolstop.co.uk

Alimentarea polizorului de la Makita se face in mod electric, acesta fiind proiectat special pentru mediul de lucru profesional, nu orice amator putandu-se folosi de acest produs.

  • Tensiunea in V este de 230;
  • filetul arborelui este M14 x 2;
  • diametrul interior al discului este de 22.23 mm;
  • puterea absorbita fiind de 720 de W.
siguranta in munca
Sursa: pixabay.com

Toate aceste specificatii tehnice ale produsului GA5030R se adauga la noua functie anti-restart care ajuta foarte mult la protejarea utilizatorului impotriva accidentelor de munca.

Avand in vedere ca noua unealta de lucru de la Makita GA5030R vine cu imbunatatiri evidente, vechiul polizor unghiular mic Makita GA5030 poate ramane doar o amintire a acestui tip de produs pentru mediul de lucru profesional.

Blogger: Oana M. Roman

De Admin