Despre BattlecryStudioul are planuri sa se adreseze profunzimii personajelor. Dar ce face cu gameplay-ul de multiplayer ? Desi concentrarea jocului Battlecry pe lupta corp la corp a fost initial proaspata, singurul mod pe care l-a jucat un scriitor de pe gamespot a fost team deathmatch, ce l-a gasit vechi pentru ceva timp. Vogel spune ca vor avea moduri cu multe obiective, unele cu creepi, si posibil sa adauge obiective chiar si in modul team deathmatch.

Ceea ce ar trebui sa ajute imprumutului semnificatiei oricarui meci sunt meta jocurile mari si strategice, numite Wargames. Vogel nu a vrut sa elaboreze cum functioneaza Wargame-urile acum, dar a vazut o harta si a trebuit sa castige lucruri pentru factiune, personajul lui si efortul sau mare de razboi.

O alta parte a motivului pentru care experienta de team deathmatch s-a simtit veche, a fost faptul ca jucatorii nu lucrau impreuna. Acest lucru este comun la evenimente precum E3, atunci cand o mana de jurnalistii ce nu se cunosc sunt aruncati brusc intr-un joc de echipa pe care nu l-au mai jucat. Vogel spune ca, caracteristicile vor fi la locul lor pentru a opri oamenii sa fuga fara nici un sens pe harta. Sistemul de echipe este realizat pentru acest lucru. Dupa cateva meciuri, vei vedea cum oamenii se impart, isi inteleg rolurile, si devin mai increzatori. Se vor comporta ca si personaje ce ataca de la distanta, tankuri si assassini. Cand acest lucru se intampla, pot forma echipe separate pentru a lucra impreuna.

Este aceiasi evolutie pe care a experimentat-o dupa multe ore de joaca a lui World of Tanks, trebuie sa muncesti pentru o experienta de joc in echipa placuta, si aceasta nu vine instant. Vogel spune ca jocul free-to-play a celor de la Wargaming, a fost o sursa importanta de inspiratie pentru Battlecry de la inceput.

 

De Admin