HalloweenHalloween

Costumele pentru Haloween care sunt atat de la mare cautare acum serveau mai de demult oentru un anumit scop. Astazi, atunci cand sarbatoarea Halloween se apropie, cu totii asteptam cu mare infrigurare sa vedem ce fel de costume am mai putea sa ne cumparam sau sa inchieriem pentru a arata deosebit si unici fata de ceilalti costumati.

Vrajitoare, broasete testoase Ninja, si supereroi umbla pe strazile din America mai ales in cautare de bomboane si dulciuri de tot felul. De fapt, pe vremeuri, acest costume serveau scopului oamenilor de a fi deghizati. Celtii stravechi celebrau festivalul Samhain.

Se credea ca mortii umbla pe pamant in timpul sarbatorii Samhain. Celtii se imbracau  in diferite costume penntru a se amesteca printre spiritele rele sau cel putin pentru a evita sa fie recunoscuti drept oameni si sa li se faca rau.

Salem este capitala Halloween-ului din toata lumea. Salem este orasul cel mai rau famat al Americii cand vine vorba despre sarbatoarea Halloween, vrajitorie, si partea rea a credintelor oamenilor. Orasul, care se considera singur capitala Halloween-ului din intreaga lume, si este de asemenea si locul in care oamenii judecau faimoasele vrajitoare de pe timpuri.

Salem nu numai ca sarbatoreste Halloween-ului intr-un mare fel, insa cei din religia Wiccan fac asta de multe ori pe an. Cultura vrajitoarelor a fost imbratisata si creaza o atmosfera de Halloween pe tot timpul anului.

Pisicile negre sunt simbolurile Halloween-ului si sunt folosite atat de mult in decoratiuni si in sarbatorirea propri zisa a acestei sarbatori a mortilor. Aceste animale sunt reprezentate pe costumele copiilor si desenate pe cartile de joc, insa de ce sunt atat de asociate cu sarbatorirea Halooween-ului?

In timpul Evului Mediu, oamenii credeau ca vrajitoarele se transforma in pisici negre pentru a evita detectarea lor ca vrajitoare printre oameni. Asadar, atentie la costumul tau de Halloween si la ce ar putea sa reprezinte acesta de fapt.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *