Locuri frumoase de rasfat sufletesc

Cele mai multe gradini botanice  sunt foarte accesibile  si primitoare pentru cei ce cauta liniste si solitudine. Banci sunt insirate peste tot si poti sta jos oricand si privi la copacii si plantele  de acoo, si vei simti ca ai putea sta acolo pentru totdeauna, sa te bucuri de frumusetile si linistea locurilor minunate. Asemenea locuri pot fi foarte atragatoare chiar si pe timp de iarna, mai ales daca doresti sa te plimbi. In orice sezon, totusi, ai o gramada de spatiu pentru a hoianri prin gradinile salbatice si prin peisajele minunate de acolo.

Rancho Santa Ana Botanical Garden din Claremont California si Zilker Botanical Garden din Austin, Texas sunt doar doua dintrebijuteriile verzi pe care le poti explora si in care te poti pierde negresit. Gaseste si tu o Gradina Botanica frumoasa in zona ta si mergi si te relaxeaza acolo numaidecat. Petrece-ti ceva timp acolo si vei simti ca ai parte de o minic vacanta.

Cine nu si-a dorit sau nu s-a gandit vreodata sa isi petreaca ceva timp pe o insula tropicala si salbatica? In Maldive exista asemenea locuri minunate su plaje absolut superbe si nisipuri aurii si curate, dar si o gramada de intinderi luxuriante printre care te poti plimba in voie si nestingherit de nimeni. Aceste insule iti stau la dispozitie mereu. Trebuie doar sa-ti faci timp, sa iti iei liber, sa ai dorinta si bani si toate se rezova de indata.

Poate parea cam ciudata si bizara urmatoarea propunere, insa o plimbare  intr-o zi de primavara calda printr-un cimitir vechi, poate fi o escapada extrem de pasnica si de linistita. Poti sa fii sigur ca nu va fi nimeni prea galagios si nelinistit prin zona, insa poti asculta cantecele pasarilor, te poti bucura se serenitate si de liniste, dar poti contempla foarte bine si la starea ta si linistea interioara.

Articole create 412

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus