lista cu dorintelista cu dorinte

Este universal, este valabil atat pentru femei, cat si pentru barbati, sa inceapa sa faca in viata tot ceea ce isi doresc pentru ca mai apoi, in drumul lor spre maturitate sa nu regrete care cumva ceva si sa nu-si doreasca sa fi fost din nou mai tineri ca sa realizeze un lucru de altfel imposibil la batranete.

Ai prea mult timp liber si nu mai stii cu ce sa ti-l ocupi? Ai un weekend liber si nu stii unde sa mergi ca sa nu ramai in acelasi loc anost si lipsit de culoare sau poate ca ai o portita la munca si nu stii cum sa profiti din plin de ea?

De ce nu incepi sa faci ceva in viata asta, ceva care sa iti faca placere si la care ai visat inca de mic sau la care te-ai gandit pe parcurcul vietii tale?

Incepe prin a da la o parte toate neplacerile cauzate de momentele mai putin frumoase din viata, in schimb alegand sa incepi sa calatoresti mai mult si sa vezi o gramada de lucruri la care practic ai visat cu ochii deschisi. Investeste in tine si in dezvoltarea ta culturala. O gramada de minunatii te asteapta si sunt acolo pentru tine.

Nu mai amana o calatorie din cauza lucrului, a familiei, a prietenilor care vor sa fii alaturi de ei la nu stiu ce eveniment mai putin important si alege sa calatoresti in lume. Incearca mai intai ceva pe aproape, in Europa, apoi odata ce vei prinde gustul, mergi mai adanc si mai departe de atat si exploreaza lumea. Devin-o propriul ghid de calatorie si experimenteaza lucruri unice si inedite.

Incepe sa pui mai mult aspect pe fizicul tau si ingrijeste-te de el inca de pe acum, chiar daca nu mai esti nici tanar, nici batran. Niciodata nu e prea tarziu. Daca o sa tot amani lucrul acesta, atunci mai incolo cand vei avea alte necazuri pe cap iti va fi mult mai greu sau chiar imposibil sa te mai ocupi de tine.

De Admin