Liniste si pace pentru spirit

Gradinile japoneze sunt niste locuri deliberat desemnate si intentionate pentru o experienta super legata de solitudine si serenitate. Exista mereu trasaturi care includ sunetul apei curgatoare, cu podurile de-a lungul lacurilor, florile de-a lungul cailor de acces si cu festivalurile anuale ale ciresilor infloriti. Gradina japoneza  de ceai din Golden Gate Park din San Francisco, creata in anul 1894, are o ceremonie a ceaiului pentru oamenii care il viziteaza la fel de bine. Linistea din asemenea gradini frumoase ofera o solitudine pretioasa in nima si minte.

Hora, din Folengandros este o loc minunat. Este cel pe care il vezi cel mai des pe posterele care afiseaza cladiri albe si cu acoperisuri  si ferestre albastre, cu o mare ca de cobalt inconjurandu-le. Un asemenea loc te ajuta sa devii constient de viata din momentul de fata, si sa te eliberezi de aglomeratia interioara. Daca a evada in natura nu este posibil, si totusi simti nevoia de respiro si vrei sa scapi din aglomeratie si din nebuneala, fiecare oras are cateva zone care incurajeaza cai de a experimenta solitudinea si pentru a-ti reinprospata spiritul. Acest lucru este atat de simplu.

O vizita la muzeu pe o zi ploioasa. In timp ce ploaia cade neintrerupt, tu ai putea sa privesti operele de arta dintr-un muzeu frumos si sofisticat. Poti studia aceste picturi si sculpturi sau ai putea doar sa te relaxezi in liniste. Daca orasul in cauza are un rau care trece prin centru sau nu si daca are un pod pedestru pe care poti sta si privi cerul si apa, atunci este minunat pentru starea ta interioara. Poti privi toate acestea sau doar ambarcatiunile ce trec pe acolo.

Unele orase au parcuri care iti permit sa faci plimbari cu caii de-a lungul potecilor umbrite. Mersul cu bicicleta  va face acelasi lucru pentru starea ta de bine. Ambele metode iti ofera timp si liniste pentru a te afunda in propria lume.

Articole create 413

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus