LG G Flex

LG G Flex

Plusuri

-design unic

-durata de viata a bateriei foarte buna

-ecran mare

-softuri utile

-capacitatea de a reda muzica la o calitate inalta

Minusuri

-ecran de 720p

-camera putea sa fie mai buna

-nu are slot microSD

-este scump

LG se intoarce si de data asta, inoveaza. Se pare ca in principal, acesta este mesajul pe care compania incearca sa il aduca in atentia publicului tinta.

Dupa ani buni de ramas in urma, LG face tot ce este posibil sa se revanseze si doar cand te uit o singura data la LG G Flex iti vei da seama ca inseamna business.

LG G Flex

Design

LG forteaza limitele cu design-ul, la fel cum modelul G2 a facut cu sunetul de inalta calitate. Telefonul in sine este curbat si este chiar o minunatie a tehnicii.

Desi acest aspect ar putea fi trecut cu vederea la inceput, design-ul inovativ, curbat, este chiar ceva util. Sta foarte bine in mana atat cand il tii pe verticala cat si atunci cand il tii pe orizontala.

Va incapea perfect in orice buzunar si tot datorita design-ului, se va lipi la propriu de fata cand efectuezi un apel. Il vom alege doar pentru ca are un design unic? Probabil ca nu insa este un vis care deschide noi orizonturi.

Are si cateva modalitati il poti controla prin gesturi. De exemplu, in momentul in care te suna cineva si il duci la ureche va raspunde automat. Mai mult, cand iti suna alarma, doar il intorci cu fata in jos si alarma se va opti singura.

Este dotat cu un procesor Qualcomm quad-core cu 2.2 GHz, ofera 2GB RAM si o memorie fixa de 32 GB (fara posibilitatea de extindere), Dupa ce iti faci si update-ul la Android 4.2.2 Jelly Bean, vei ramane cu doar 24 GB de folosit.

Include o camera de 13 MP si are capacitati uluitoare pe partea de sunet.

Articole create 412

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus