Lenovo Thinkpad 8

Plusuri

-ecran 1080

-la 8 inch, e comfortabila de tinut

-durata de viata buna a bateriei, avand in vedere ca ruleaza Windows

-slot microSD

-incarcare universala USB

Minusuri

-unele meniuri sunt prea mici pentru a putea fi folosite comfortabil

-aplicatiile Windows 8.1 lasa de dorit

-durata de viata a bateriei mai mica decat a dispozitivelor cu Android sau a iPad-urilor

-fara stylus

 

Lenovo ThinkPad 8 este o tableta fantastica insa este trasa cu mult in jos de sistemul de operare, Windows 8.1, aflat cu mult in urma competitiei.

 

Noa tableta Lenova Thinkpad 8 este o piesa extraordinara de hardware insa folosind Windows 8.1 pe o tableta nu e deloc distractiv. Daca esti insa multumit de Windows, tableta are sa stii, acelasi pret cu cel al iPad Mini Retina.

Loenovo depune mult ofort in realizarea liniei Thinkpad si Thinkpad 8 nu este o exceptie in acest sens. Are doar 8.8 mm grosime si o greutate foarte mica. Marginile sunt facute din plastic insa spatele tabletei este realizat din metal, vopsit foarte ingenios. Un inel rosu inconjoara camera si in coltul opus camerei, vei gasi scris logo-ul Thinkpad cu alb, doar punctul de pe „i” fiind colorat cu rosu. Design-ul are un aspect premium, la fel ca marea majoritate a dispozitivelor din linia Thinkpad.

Lenovo a inclus un stylus in modelele anterioare insa in cazul Thinkpad 8 se pare ca a uitat de el. La un ecran atat de mic pentru Windows 8.1, un stylus ar fi fost de mare ajutor. Per total, Lenovo a construit o tableta de 8 inch superba, care se ridica la asteptarile pe care le ofera numele de Thinkpad.

Tabletele cu Wondows au o mare problema cand vine vorba de rezolutia ecranului deoarece butoanele si meniurile sunt prea mici.

Thinkpad 8 are un procesor Intel Atom Z3770 la 2.4 GHz, 2 GB RAM, memorie interna de 32, 64 sau 128 GB si posibilitate de extindere a acesteia prin slotul microSD.

 

Articole create 412

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus