Lecturi pentru linistea ta

Tiny Beautiful Things de Cheryl Strayed

Inainte ca Cheryl Strayed s fie faimoasa pentru binecunoscuta sa carte de memorii Wild (si pentru versiunea cinematografica a acesteia in care a jucat Reese Witherspoon), aceasta a fost ziarista anonima care dadea sfaturi pentru site-ul web Rumpus, cunoscut cititorilor drept „Sugar”.

Aceasta carte este o colectie  a articolelor ei drept „Dear Sugar”, la fel de bine ca si a altor articole ce nu au fost publicate acolo niciodata. Strayed le raspundea cititorilor la intrebari despre dragoste, ambitie, necazuri si despre multe altele intr-o maniera directa de vorbire, si nu cu tonul obisnuit care este de asemenea la fel de remarcabil.

Complete Stories de Dorothy Parker

Dorothy Parker: „That would be a good thing for them to cut on my tombstone: Wherever she went, including here, it was against her better judgment.” Spirituala, grosolana si niciodata in stare de a refuza un pahar de bautura tare, Parker a fost o membra fondatoare a grupului literar Algonquin Roundtables si scriitoare pentru New Yorker, Vanity Fair si Vogue. Aceasta este rea si se ia de lume si mereu pare sa scrie cate ceva cu cate o spranceana ridicata -in alte cuvinte, iti vei dori ca ea sa iti devina prietena si partenera in scepticisme.

The Dream of a Common Language de Adrienne Rich

„No one has imagined us. We want to live like trees,

sycamores blazing through the sulfuric air,

dappled with scars, still exuberantly budding,

our animal passion rooted in the city.”

Nu vrei sa citesti mai mult de atat?

Sex and the City de Candace Bushnell

Aceasta este cartea care te-a facut sa te simti bine ca ai totusi 30 de ani si ca esti inca singura si pe langa ideeaca este foarte ok o asemenea situatie, si mai multe generatii de femei isi doesc sa se mute la New York si sa se plimbe prin West Village, savurand prajiturele si purtand tinute ciudate.

Articole create 416

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus