stailer

Lăsați femeile să facă ce vor spune o melodie celebră. Fac ce vor, dar cam greu cu gasitul unui loc liber la salon. A devenit deja un scenariu clasic: când au de mers la un eveniment, când se pregătesc de un moment special din viața lor și nu numai, dau fuga la salon. Un look fresh și bine îngrijit este desigur de interes pentru orice femeie. Este greu de găsit un loc liber la salon? Stailer rezolvă problema!

Încercați programari salon cu Stailer! Este vorba de o aplicație și implicit o platformă dedicată digitalizarii programărilor. Este simplu de folosit, cu acces gratuit și vine desigur în ajutorul celor care au înțeles că nu au timp de pierdut.

Descărcați gratuit aplicația!

Avem aplicații prin telefon, unele le folosim destul de rar, însă ne plac pentru că ne scurtează drumul pentru a finaliza cumpărături sau pentru a programa ceva. Acum Stailer permite prin intermediul aplicației să vă programați rapid la saloanele de hair and beauty. 

Aplicația în cauză poate fi descărcată oricând din App Store, App Gallery sau Magazin Play. Urmează câțiva pași simpli pentru crearea unui cont de utilizator. De aici și până la programarea dorită mai este un singur pas. Căutați saloanele din orașul vostru, selectați pe cel dorit și confirmare unei programări vine de îndată.

Stailer este activ în 41 de orașe

Cei norocoși să aibă Stailer activ și în orașul lor pot utiliza această metodă de programare oricând. Verificați lista orașelor în pagina oficială, stailer.ro. În plus, citeste aici detalii.

Modul de funcționare este unul simplu: doritorii și doritoarele accesează platforma sau caută în aplicație tipul de serviciu dorit, data și ora la care își doresc programarea, orașul și pentru cine este programarea. Vor regăsi aici sute de saloane înscrise, iar pentru fiecare în parte sunt detalii menționate: despre cât costă un serviciu, durata acestuia și o mini prezentare a locației. Adică veți ști din start detalii despre salon, cum să ajungeți acolo, ce părere au alți clienți despre echipa de aici.

Știind de la bun început cât te-ar costa să mergi la tuns, coafat sau cosmetică la un salon anume, eviți surprizele. Este neplăcut să fii luat prin surprindere de costuri mai mari decât te-ai fi gândit inițial.

Stailer face totul să fie mai ușor

V-ați gândit vreodată cât timp inutil pierdeți căutând date de contact ale unui salon? V-ați gândit că, de fapt, există și variante mai ușoare? Stailer permite acces facil și gratuit la lista de saloane de hair and beauty și a hairstylistilor din diverse orașe. De aici și până la posibilitatea de a seta o programare mai este doar un pas.

Programările la saloanele de hair and beauty pot fi realizate oricând, cu minim de efort. Nu contează dacă este prima oră a dimineții sau dacă este noaptea târziu. Confirmarea vine de îndată, iar dacă este cazul să vă răzgândiți, anularea sau modificarea unei programări pot fi efectuate exclusiv online.

Așa-i că merită încercată metodă Stailer?!

Contact: support@stailer.ro

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *