jocuri Android
jocuri Android

In plus fata de ideea de a fi o platforma foarte buna pentru afaceri, Google Android este de asemenea casa unor jocuri grozave pentru telefon care au fost optimizate atfel incat sa se potriveasca pentru ecranul cu touchscreen.  Fie ca esti in cautare de un joc sportiv favorit licentiat din liga ta favorita, un joc normal de puzzle ca sa faci sa treaca timpul sau un joc mai mare de roluri care chiar sa te impinga in lumea virtuala, Android are atat de multe lucruri de oferit. Toate jocurile care pot fi regasite aici sunt gratis de descarcat prin intermediul magazinului Google Play, cu toate ca exista si optiuni de cumparare a unor jocuri atunci cand iti doresti acest lucru.

  • New Words with Friends: In mod eficient o noua versiune a jocului de Scrabble pentru noua era, Word with Friends este o platforma compatibila, care permite userilor de Android  sa joace cu prietenii lor pe iOS si Facebook. Jucatorii isi asteapta randul sa plaseze piese  pe tabla pentru a forma cuvinte, castigand puncte extra  prin intermediul spatiilor bonus iar jucatorul cu sorul cel mai mare de la sfarsitul jocului, castiga. Android Headlines sustine ca Word with Friends este :destul de posibil sa fie cel mai popular joc din arsenalul Zynga si cu un motiv bun”. Cumpaaturile de aplicatii includ abilitatea de a indeparta reclame si de a accesa trasaturi aditionale.
  • Candy Crush Soda Saga: Un joc care ii urmeaza marelui si de succes joc Candy Crush Saga, Candy Crush Soda Saga utilizeaza aceeasi dinamica in trei potriviri a imbinarii de catre trei piese dulciuri. In aceasta versiune, este de asemenea posibil sa creezi patrate de 2×2 de potrivit bomboane  pentru a forma o forma de peste, care mai apoi inoata ca sa elimine o alta bomboana. Noi dinamici de joc sunt de asemenea introduse.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *