joburi

Joburi deosebite si moderne

joburi
joburi

Exista in lumea aceasta moderna si unele joburi care sunt putin mai ciudate si mai deosebite fata de toate joburile existente pana acum, mai ales diferite fata de cele din vremurile dedemult. Printre aceste joburi moderne si mai bizare fata de ce a existat pana acum se numara si urmatoarele.

Hacker etic profesional

Va intrebati cum vine exact acest lucru? Salariul mediu al unui asemenea hacker incepe de la 90.000.000$. Acestia sunt considerati foarte buni in domeniul lor si de aceea valoarea lor trebuie masurata in aur chiar pentru ca gasesc probleme si vulnerabilitati in sistemele de securitate ale anumitor companii. Acest lucru include si detectarea hackerilor ilegali.

Departamentul de tehnologia informatiilor monitorizeaza  si mentine tehnologia digitala care pastreaza mersul bun al companiei, astfel incat sa tina la distanta  invadatorii care ar dori sa faca rau  anumitor firme. Aici intervine rolul hackerului  etic, angajat ca si protector, care va incerca sa intre si sa hackuiasca un sistem in mod repetat in tot felul de modalitati pentru a se asigura ca programele si bransamentele acestuia nu vor putea fi sparte.

Ofiter de ascultare

Poate ca nici un job nu semnalizeaza schimbarile tehnologice din promovare mai mult  decat cel de ofiter de ascultare. Aceast functie se refera la o persoana angajata de catre o companie pentru a urma in mod activ si avid retelele de social media si a gasi raspunsuri despre ceea ce cred oamenii si simt despre acea companie. Nu va mai fi nevoie de chestionare pe strada sau de sondaje de opinie spontane.

Aceasta persoana urmareste in mod constant profilele de Twitter, Facebook, blogurile si Internetul in mod general pentru a descoperi orice tip de comentarii ale consumatorilor referitoare la interactiunile ingrijoratoare cu compania sau opinii despre produse,servicii, bune sau rele. Datele adunate aici sunt prezentate direct catre orice departament ii cere asta ofitreului in cauza. Tare nu?

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus