A locui intr-o scara de bloc este echivalentul cu a avea limite inca de la bun inceput. Chiar daca mergi pe principiul ca ce tie nu ti place nu face altcuiva la randul tau ai momente cand pur si simplu iti doresti sa nu te fi auzit vecinul, sa nu te fi vazut, sa nu te fi intrebat ceva. Insa intimitatea la bloc nu se compara cu a locui la casa cand mai greu se aud zgomotele pana la vecini.

Probabil este si greu de crezut ca unul din 3 nu a avut candva o problema cu vecinii. Fie ca e o stupida intrebare, fie ca este o nemultumire adresata te trezesti ca ai de-a face cu unul sau mai multi care au ceva de spus. De cele mai multe ori insa se intampla sa se coreleze cu persoane de diferite generatii, cele de varsta a treia care pun pret pe liniste mai ceva ca la program.

Intr-o oarecare masura acel asa zis program de liniste ar trebui sa vizeze pe toti caci pana la urma intr-o astfel de comunitate exista un accent mai puternic pe ceea ce reprezinta drepturile si indatoririle tuturor. Intre 22 si ora 6 se presupune ca linistea si ora de somn sa se respecte; insa noaptea este timpul cel mai prielnic sa te bucuri de viata de acasa pana cand o noua zi sa aduca o noua provocare. Si asa timpul petrecut acasa este unul destul de scurt…

Cazul unui barbat din Cluj este cea care dovedeste cel mai bine cum stam la capitolul intimitatea la bloc. Acesta a primit o scrisoare mai mult de atentionare de la o vecina. Poate ca nemultumirea ei nu era una nejustificata insa subiectul in sine iti da de gandit. Zgomotul, tipetele unei partide de sex au deranjat-o teribil. Ajungem sa credem ca pana la urma fie ne pandesc vecinii prea mult fie avem peretii prea subtiri.

 

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *