grecia

Insulele grecesti sunt inspirate parca din mitologia greceasca si credem ca este chiar asa dupa cum am aflat in legendele Olimpului. Grecia este o tara a povestilor, a miturilor si a soarelui in esenta autobronzant. Uite cateva dintre cele mai frumoase si cele mai populare insule din aceasta tara plina de mistere.

Corfu

Corfu este una dintre insulele grecesti favorite printre toti turistii care ajung aici si se afla pe Marea Ionica. Aceasta insula este cunoscuta pentru aromele sale muzicale tipice. Ritmurile de chitara iar versurile care le acompanieaa se adauga unei atmosfere mereu vesele pe insula Corfu. Daca si tu te gandesti sa ajungi vreodata aici, pregateste-te pentru o multime de nisip fin si alb si pentru soare toropitor, dar si pentru o multime de activitati de sport in apa in aceasta destinatie grozava.

Mykonos

Mykonos se claseaza foarte sus in topul destinatiilor din toata lumea. Aceasta este o alta insula care este foarte populara pentru frumusetile sale naturale si pentru viata de noapte care domneste aici. Aceasta insula se regaseste in centrul grupului de insule Cyclades.

In anii trecuti se spunea despre Mykonos ca ar fi un loc controversat cu un gen de cultura care se propaga, insa in ziua de azi este o zona foarte cosmopolita si ofera o mare varietate de lucruri de facut in timpul vacantelor. Nici nu mai este de mirare faptul ca insula este de asemenea faimoasa drept una dintre destinatiile de clubbing cele mai dorite de pe Marea Mediterana. Asadar, daca te consieri un mare petrecaret, nici gand de a rata asa ceva.

Naxos

Localizata in Marea Egee, Naxos este una dintre cele mai intinse insule care apartin de grupul Cyclades. Locatiile pitoresti su plajele nisipoase fac din aceasta insula o destinatie populara de vacanta pentru foarte multa lume. Apele cristaline si curate si orasele minunate si pline de pe insula, impreuna cu activitatile sportive ce au loc aici cum ar fi windsurfingul si kite surfingul, fac din Naxos un loc complex si complet de concediu.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *