curiozitati

Informatii de care nu stiai ca sunt adevarate sau false

Tom Phillips de la BuzzFeed ne prezinta cateva informatii cu o valoare total aparte fata de ceea ce stiam ca este adevarat sau nu. Descopera ce anume nu stiai corect:

Imaginea si conceptul de Mos Craciun se crede ca vine din campania de promovare a brandului Coca Cola. De fapt nu este asa.

Cameleonii nu isi schimba culoarea pentru ca doresc sa se fereasca de ochii curiosi ai celor din jur sau posibili inamici. De fapt acestia comunica intre ei cand fac acest gest.

Nu exista adevar in faptul ca oamenii isi folosesc doar o parte din creier si anume doar 10%. In fiecare gest, zi si munca depusa exista o implicare a creierului de 100%.

Se crede ca o rama taiata in doua se va regenera, Gresit, doar capul ramei mai are sanse la supravietuire.

Ne cresc unghiile chiar si dupa moarte? Exista o  oarecare parte din adevara caci s-a constatat o schimbare de acest gen insa concret nu este adevarat. Asta pentru ca prin uscarea si efectiv descompunerea corpului uman in etapa unghiile ajung de fapt sa fie scoase la iveala cu mult mai mult caci nu mai au acea piele spre exemplu, cuticula.

Nimeni nu intelege de ce se considera ca Napoleon era scund. De fapt acesta avea o inaltime medie in randul celor de varsta lui.

Nu este adevarat ca putem simti gusturi diferite in zone diferite ale limbii. Acestea se activeaza treaptat insa per ansamblu este vorba de acelasi gust indiferent cum incercam sa mancam.

Fulgerele pot lovi de mai multe ori in acelasi loc. Deci totul este un mit cand vine vorba de sansele unuia de a  fi fulgerat caci acesta a lovit deja in preajma sa.

Strutii nu isi baga capul in pamant de teama ci doar resimt efectele de stres cand sunt amenintati intr-un fel sau altul.

Articole create 411

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus