Imbunatatirile aduse de noul WordPress 3.9

Desi inca nu in varianta oficiala, WordPress lanseaza WordPress 3.9 in varianta Beta 1, pentru a o confrunta cu toti frelancerii pasionati, pentru a vedea cum se comporta si daca toate imbunatatirile merita pastrate pentru update-ul final. personal, sper sa fie asa intrucat sunt atat de multe lucruri noi si bune ca nu ar trebui schimbat nimic, referitor la varianta finala. Am testat varianta beta intr-un simulator pe pc, folosind plugin-ul WordPress Beta Tester.Iata care sunt…

 

Imbunatatirile aduse de noul WordPress 3.9

Ecranul Add New Teme imbunatatit

Vei observa imbunatatiri in ecranul Add New Theme. O interfata noua, mai stilata, a fost adaugata acestei sectiuni.

Posibilitatea de a creea playlist-uri audio/ video

Poti deacum sa creezi playlist-uri audio / video si sa le folosesti oriunde, prin intermediul unor shortcode-uri speciale, exact ca in cazul galeriilor de imagini. Poti adauga mai multe fisiere audio/ video si poti creea playlist-uri direct din WordPress Media Uploader.

Live Widgets

theme customizer-ul a fost si el imbunatatit. De acum, prin intermediul lui puteti vedea live cum arata un widget pe site. Puteti edita, rearanja si chiar adauga widget-uri noi.

Editorul vizual TinyMCE imbunatatit

De acum, va puteti concentra in wordpress, in totalitate doar pe scriere si editare, multumita noilor functii adaugate editorului.

In primul rand, va va fi mai usor sa incarcat imagini din calculator. Functia drag and drop este acum activa si imaginile vor fi incarcate automat.

In al doilea rand, nu veti mai avea nevoie de un editor separat de imagine pentru a decupa imagini. Puteti face asta direct din editorul vizual wordpress. Puteti deasemenea sa redimensionati orice imagine live, tragand de colturi ca in Photoshop de exemplu.

In final, puteti vedea live si cum vor arata in pagina galeriile de imagini. Dupa ce ati introdus shortcode-ul, editorul va genera automat galeria, oferindu-va posibilitatea sa vedeti exact cum se va incadra in text.

Articole create 413

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus