Exista asa de multe lucruri pe care poti sa le oferi oamenilor de ziua lor incat de multe ori nu te poti decide. Mai ales cand vine vorba despre adulti. Odata ce inaintam in varsta, la fel creste si zapaceala noastra atunci cand vine vorba despre cadouri. Dar, ce-ar fi daca in loc de cadouri ne-am axa mai mult pe idei de cadouri. De fapt, daca vei veni cu o idee buna in locul unui simplu cadou, persoana respectiva va observa ca i-ai acordat o doza mare de atentie si ca inseamna foarte mult pentru tine. In continuare o sa vorbim despre cateva idei pe care poti sa le pui in aplicare atunci cand vine vorba despre ziua cuiva.

Petrecerile pe o anumita tema, o idee pe cat de nastrusnica, pe atat de binevenita. Acest mod de a-ti petrece ziua ta de nastere te va face sa uiti de toate grijile cotidiene si te va transpune instantaneu in trecut, aducand amintiri frumoase de pe vremurile in care erai licean sau student. Daca nu esti tu sarbatoritul, poti in schimb sa vorbesti cu gasca ta de prieteni si-i faceti o supriza sarbatoritului sau sarbatoritei.

O alta metode de a petrece ziua cuiva sunt jocurile de baut. Toate jocurile care implica alcoolul sunt activitati binevenite in orice mediu in care se vrea ca lumea sa se distreze si sa uite de griji. Stim cu totii ca alcoolul consumat in cantitati „industriale” nu este bun, insa cantitati moderate, folosite in scopuri recreationale, pot fi mai mult decat apreciate.

In final, o idee care poate fi extrem de costisitoare sau extrem de ieftina, in functie de sarbatorit si anume, shopping-ul platit in totalitate de prietenii sarbatoritului. Aceasta idee este una dintre cele mai neconventionale si mai noi metode de a sarbatori o zi de nastere sau o zi onomastica.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *