propuneri romantice

Idei de propuneri romantice

Un mesaj romantic pe telefon poate face si el treaba pentru tine mai ales daca esti langa ea in momentul respectiv, insa merge la fel de bine chiar si daca esti la kilometri distanta. Daca iubita ta este foarte atasata de meajele text si de telefonul ei, atunci asta ar putea veni drept o adevarata surpriza epntru ea, dar oti afce acest lucru chiar si prin email, mesaje pe chat sau pe o retea de socializare.

Pentru a face propunerea romantica sa sune mult mai romantic, compune acel mesaj pe un telefon nou si ofera-i-l sau schimba mesajul de intampinare al celui vechi pentru ca atuncicand il va redeschide sa vada ce ii propui. Poti seta de asemenea ca ton de apel la telefonul ei un cantec romantic de dragoste sau un mars de nunta chiar inante de a umbla ea pe telefon.

Priveliste romantica. Sincronizarea poate sa fie totul in cazul unei propruneri perfecte in casatorie. Anumite momente, cum ar fi apusul, sunt romantice in mod natural si pot fi niste momente ale zilei foarte speciale pentru cererea in casatorie. Propunerea adresata sub clar de luna sau sub un cer plin se stele sau alte optiuni romantice pot fi de asemenea variante pentru adresarea marii intrebari.

Inele in sampanie. A plasa inelul de logodna intr-un pahar de sampanie este o alta varianta de cerere in casatorie care este clasica, dar in acelasi timp minunata, insa fa asta cu mare grija. In functie de varsta si de materialul din care este fabricat inelul, se  va putea face mat sau se va pata de la sampanie si poate fi destul de dificil sa scoti un inel delicat dintr-un pahar cu gratia cuvenita. Pentru cele mai multe cupluri, in timp ce asta poate fi o cerere ideala, ar fi mai bine totusi sa iti mentii inelul uscat si sa salvezi sampania mai bine pentru un toast de sarbatorire.

Articole create 413

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus