HBO Go

HBO Go, Twitter si multe altele pe Xbox One

HBO GoMai putin de o saptamana pana la conferinta de presa E3 de saptamana viitoare, Microsoft a anuntat astazi ca mai mult de 45 de aplicatii de divertisment vin pe Xbox One si Xbox 360 din jurul lumii. Unele dintre acestea includ Vine, HBO Go, ShowTime Anytime, Comedy Central, Major League Gaming, si noua functionalitate de integrare Twitter, toate din care sunt programate sa fie disponibile pana la sfarsitul anului 2014. De indata ce aceste aplicatii se lanseaza, catalogul de aplicatii de la Microsoft va creste cu 25 la % mai mult decat 225 de aplicatii in total. Sunt in jur de 180 de aplicatii disponibile acum, Microsoft spune pe Xbox Wire.

Directorul de la Xbox, Yusuf Mehdi a spus intr-o declaratie, ca fanii Xbox petrec mai mult timp ca niciodata pe Xbox, petrecand mai mult de 5 ore pe zi pe Xbox One. Astazi anunta nou angajament din partea mai multor parteneri, incluzand integrarea profunda cu experiente precum Twitter si Vine, acestia au realizat ceva important in calatoria lor de a furniza experiente unice pe Xbox.

Noua functionalitate Twitter va fi inclusa direct in experienta de TV al lui Xbox One in Statele Unite ale Americii. Vei fi capabil sa vezi tweet-uri ce au legatura cu show-urile la care te uiti, in timp real, si va fi de asemenea o sectiune de „Trending”, in OneGuide care va afisa continutul despre care vorbesc oamenii activ.

Vicepresedintele dezvoltarii afacerii de la Twitter, Jana Messerschimdt a spus ca cum va fi mult mai usor sa descoperi ce show-uri sunt populare in timp real pe Twitter, sa te autentifici si sa intri in conversatie din intermediul interfetei Xbox One. Acesta spune ca sunt captivati sa munceasca cu echipa Xbox One si continua sa furnizeze experiente de divertisment unice.

Dintre toate aplicatiile ce apar, Vine, HBO Go, ShowTime Anytime, Comedy Central, Major League GAming si Twitter sunt confirmate pentru lansare pana la sfarsitul lui 2014.

Articole create 413

Un comentariu la „HBO Go, Twitter si multe altele pe Xbox One

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus