Cum telefonul a ajuns in zilele noastre sa fie nu numai inteligent dar si indispensabil datorita diferitelor aplicatii cu ajutorul acestuia alimentatia corecta este la indemana. Mai mult nevoia de a tine dieta dar nu numai aplicatia functioneaza cu un minim de ajutor din partea utilizatorului.

 

Cum functioneaza? Inainte de a consuma un aliment se face o fotografie care sa stocheze ca memorie ceea ce se consuma. Pasul doi este un mic interviu, un set de intrebari menite sa descopere nivelul de saturatie iar cand vine vorba de o alta masa utilizatorului ii va fi amintit ceea ce a consumat, indrumat sa vizualizeze ceea ce a consumat de-a lungul zilei.

 

Practica intr-o oarecare masura caci va fi practic “memoria alimentara” utilizatorii uituci pot sa tina o evidenta a alimentelor mult mai usor, Insa cand vine vorba de continut, de numarul de calorii nu te poate ajuta. Un efort din partea fiecaruia insa aprecierea pentru o astfel de aplicatie inteligenta exista.

 

Cu diferite metode de a combate fie obezitatea fie pur si simplu de a tine sub control dieta si o stare de sanatate buna diferite astfel de aplicatii fac uneori sa gasesti un sprijin, un reminder insa determinarea trebuie sa vina din plan personal. Si cum creierul si stomacul iti dicteaza foamea si dorinta de a manca din ce in ce mai mult este autocontrolul care trebuie sa dicteze nu o aplicatie pe smartphone. Vointa si interesul nu sunt cumparate insa partea buna este ca o data cu astfel de aplicatii vine interesul pentru ceva nou si cu cat descoperi mai multe in domeniu cu atat esti mai captivat, ceea ce te ajuta intr-o oarecare masura sa tii pasul cu planul impus de la bun inceput.

 

Plus ca atat timp cat vei consuma alimente grase si necorespunzatoare cu o alimentatie sanatoasa nu te poti astepta ca indiferent ce aplicatie inteligenta sa te ajute sa ai un control al situatiei.

De Admin