genti false reale Louis Vuitton
genti false reale Louis Vuitton

O geanta autentica de la Louis Vuitton nu va avea niciodata atasate etichete de ea. Aceste genti pot veni impreuna cu etichetele, insa acestea sunt plasate pur si simplu in geanta sau in pachetul in care o primesti. Etichetele nu sunt niciodata amplasate in geanta prinse cu plastic sau cu ace de siguranta. Sistemul folosit la geanta reala este de asemenea un indicator al veridicitatii acesteia. Gentile false vor avea imprimate pe ele chestii aurii de plastic in timp ce gentile autentice vor avea imprimeuri de metal aurite sau sisteme imprimate cu alama cu logo-ul LV.

Toate gentile vin impreuna cu un saculet de praf. Aceasta geanta este fabricata intr-o culoare usor aramie si are logo-ul Louis Vuitton in centru. Saculetul de praf poate fi fabricat in stilul unui plic sau a unui cordon. Pentru a testa daca geanta  este adevarata, verifica detaliile gentii pentru a vedea daca se potriveste cu stilul original. In plus fata de lucrurile de baza la care trebuie sa te uiti pentru a vedea daca ceva este fake sau nu, exista si alti indicatori destul de vizibili.

De exemplu, daca cauti o geanta Speedy si gasesti una care are picioare aurii in josul sau, ar trebui sa ai grija. Acest stil nu va avea niciodata picioare. Speedy este ogeanta moale din fata pana in spate si nu are nimic in plus fata de stilul de baza, cum ar fi piciorusele sau o baza aurie.

Multe fake-uri de LV vin cu accesorii in plus. Gentile LV autetntice nu au asa ceva. Neverfull are optiunea de a adauga o curea pentru umar, insa acesta nu este un accesoriu. Neverfull vine impreuna cu doua bretele care pot fi purtate pe umeri. Versiunile false pot avea doar o curea de purtat pe umar sau un accesoriu.

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *