flori gradinaflori gradina

Cum creste gradina ta? Ce face o gradina de flori originala si speciala? Raspunsul este la fel de variabila ca si insasi gradinarul in cauza. Florile aduc mereu bucurie si fericire oricui le vede, insa exista teme si anumite plante care pot creste buna dispozitie si efectul de bine general asupra nei persoane, dar si asupra aspectului unei gradini. Asta inseamna a avea flori care atrag diferite insecte dorite, care ne apara de cele nedorite si asta ne asigura valori medicale si de vindecare grozave.

Fie ca dispui de o gradina mai mare, un mic loc al tau pe balcon sau in laterala casei, ghivece de flori sau o gradinita de flori pe terasa, aceste plante si flori pot ajuta foarte mult si aceasta activitate-de gradinarit-poate sa fie  foarte amuzanta deoarece trebuie sa alegi niste flori si sa le cultivi, flori putin mai deosebite de altele.

Ecologia si mediul inconjurator sunt niste probleme serioase de luat in calcul. Majoritatea dintre noi sunt interesati in descresterea utilizarii pesticidelor, nu numai pentru propriile noastre beneficii, ci de asemenea si pentru protejarea solului si al masei de apa. Natura isi are proprii razboinici care lupta cu aceste lucruri, si se intampla sa fie niste mici creaturi fascinante.

Gargaritele sunt numite cele mai bune prietene ale unui gradinar. A atrage buburuze in gradina ta este o metoda buna pentru a scapa de acarieni si afide, mancarea lor favorita, la fel de bine ca si viermii albi. Pentru a atrage asemenea gargarite in gradina ta, trebuie sa ai plantate acolo cel putin trei dintre urmatoarele flori disponibile pentru ele: Calendula, Angelica si Galbenele. Petalele acestor flori au un nivel de suprafata pe care il adora buburuzele si de asemenea le iubesc si polenul.

Larvele verzi  sunt foarte pasionate de floarea limba mielului, o planta cu flori in forma de stea. Aceasta larva consuma afide, omizi, acarieni rosii si viermi daunatori.

Sursa: Amerikanki

De Admin