Te-ai intrebat de ce unele persoane sunt mai fericite? Desigur ca vei rezula totul la nevoie si la faptul ca unora fie nu le pasa fie nu se regasesc in situatia ta. In realitate dar partial ce-i drept fericirea este in gena fiecarei persoane. Nu este exclus cazul celor care aparent au de toate insa simt ca nu au nimic pentru ca „sursa” lor de fericire nu exista.

Conform cercetatorilor o parte din motivatia fericirii vine din ceea ce mostenim de la parinti. Se poate ca unii sa aibe  o gena mai buna sau mai putin buna din acest punct de vedere insa nu este de neglijat nici faptul ca fericirea fiecare dintre noi trebuie sa o construiasca. Asa cum cifrele in mod concret arata gena va influenta cat de des, mult sau putin suntem fericiti in viata insa difera in functie de gen, cu 26% pentru femei si peste 30% pentru barbati si totodata ca acest procent creste o data cu varsta, o data cu noi.

Cu ce te ajuta insa sau te impiedica gena sa gasesti fericirea? Nu tine acest aspect de fiecare persoana in parte? Un simplu exercitiu iti poate dezvalui cat de mult conteaza pentru tine fericrea, cum o definesti si ce poti face pentru asta. De ce nu esti acum fericit? Scuze vor exista insa cauta inauntrul tau momentul acela cand ai fost cu adevarat intr-o stare euforica, deplina, fericita.

Asociata cu un aspect al vietii de la parte materiala la cea spirituala fericirea este parte din viata fara sa o cauti si doar sa o descoperi. Invata sa te bucuri de oameni dragi, de lucruri amuzante, placute, sa apreciezi fiecare secunda, sa explorezi frumosul si satisfactia. Poti fi fericit si cand mergi pana la magazin, si cand plimbi catelul, chiar si cand te regasesti mergand spre casa. Unde este fericirea ta?

De Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *